Orice ai face, nu tine diete stricte, o sa slabesti si imediat cum o sa mananci o sa pui tot la loc. Slabirea trebuie sa fie treptat, in caz contrar, o sa ai vergeturi pe corp, in caz ca nu stii cum arata, cauta.
Fa sport (in special cardio/HIIT), bea multa apa (ajuta metabolismul mult), mananca mere (iti taie pofta de dulce), inainte sa mananci bea apa ca sa te simti satul, trebuie sa ai un deficit caloric (adica sa nu consumi mai multe calorii decat ai nevoie), poti manca orice, shaorma, burgeri atata timp cat ai deficit caloric (insa ia in considerare ca daca te flamanzesti o sa te roada stomacul)
Fa sport.Stiu ca tie greu sa te apuci daca deja nu faci dar e foarte eficient.Eu m-am apucat din greșeală de box, m-am indragostit de box de prima data cum am intrat in sala(sunt fata) si slabesc cate un kg pe zi...acum nu te pun sa te apuci dar alergatul este foarte important. Poti sa slabesti mancand dimineata ce vrei si cat vrei, iar la amiaza mancand ceva slab si mult gen o salata mare si piept de pui si seara iaurt...eu am avut 63 de kg si acum am 48 in 2 luni
Totul tine de alimentatia care o ai de-a cursul intregii zi, adopta o alimentatie sanatoasa fara fast-food, chips-uri etc si sa fii mereu intr-un deficit caloric, in momentul in care vei fi intr-un deficit caloric, corpul neavand energia necesara pentru a sustine anumite activitati fizice isi va consuma propria grasime ca post de energie. Pana la urma de asta exista grasimea, este doar o rezerva de energie pentru corp in cazurile cand acesta nu mai are.
Alinaalian1234 întreabă: