Salut! in loc sa spui asta pe TPU mai bine spune i ei in fata si rezolvati va probleme ca 2 adulti maturi si responsabili! DUpa furtuna iese mereu curcubeul capul sus si mergeti inainte spre Grecia!
Relatiile la distanta nu functioneaza decat pentru cuplurile cu istoric mare in spate.
Eu cred ca ea incearca sa-ti dea papucii intr-un mod in care sa nu te raneasca. Chiar daca vorbiti zilnic, ochii care nu se vad, mainile care nu se ating...se uita. Eu zic ca relatia asta atarna de un fir de ata. Daca te duci acum la ea si vorbiti s-ar putea sa mai existe o speranta, daca ramai acolo cred ca o sa va indepartati de tot
Am vorbit pe camera legat de asta, vina a fost și la mine fiindcă mi-a zis că nu îi mai dau așa afecțiune cum primea. Îmi spunea că vede cupluri și că ea nu are cu cine când eu eram mereu. Că pleacă la magazin mai des fiindcă acasă este singura și se simte singura in fiecare zi.
Ne-am împăcat dar totuși ea a spus că nu renunță la job și na. tot ce mă măcinat s fost că a spus sa nu sufăr din cauza ei pe viitor și presupune. Că mă va rani pe viitor și nu vrea, dar asta rămâne când vin acum să rezolvăm totul împreună și să fixam, adică să vad daca mai este așa și la apropriere fiindcă simte nevoia...
Si eu sunt fata si cand o fata spune lucrurile pe care ti le-a zis ea...nu e un semn bun
Bastiorosz întreabă: