| x2gk9r a întrebat:

Salut…Vreau un sfat ca deja e prea de tot
Am mai vb despre iubitul unei prietene de a mele ca e gelos gen..nush daca ati vazut intrebarea dar daca puteti va rog sa va uitat!
Era vb sa mergem la sala eu si niste prietene si ea si o inceput sa zica ‘Vezi sa nu te vada el’ adica pana mea ce e asa important ce pana mea reprezinta?
nu mai m-am dus nici la sala trebuia sa mai aduc si un prieten si am lasat totul balta ca sa nu il vada pe prietenu meu si sa zica ceva…
Vreau un sfat va rog frumos simt ca imi ies din minti…

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Imi aduc aminte ceva, din una din multele tale postari referitoare la fete care au iubiti gelosi!
totusi tu ca baiat de ce te identifici mereu cu a sta intre fete? lasa-le spatiu, cand e de iesit fete cu baieti iesi si tu cu ele, cand ele ies doar intre fete nu are rost sa fii si tu cu ele, amice, colege indiferent ce iti sunt ele!
acel baiat este gelos si crede ca ai ceva cu prietena lui, de aceea cel mai intelept sfat ar fi ca sa termini legatura pe care o ai cu acea fata, altfel risti sa fii dusman cu acel baiat, prietenul fetei pentru ca el te vede ca pe un adeversar! este clar ca si el este un tanar lipsit de experienta in ale vietii, dar cu toate acestea cumva ii alimentezi ideea in momentul in care oriunde se duce in oras prietena lui esti prezent si tu!
cel mai indicat este sa iti faci o prietena si astfel daca ai iesi tu cu prietena ta si aceste amice, atunci niciun baiat al vreunui fete nu te va mai acuza si nici nu va crede ca vrei sa-i furi iubita!
este vorba de gelozie pana la urma! buna sau rea, dar cand stai in preajma iubitei cuiva ii dai aceluia de inteles anumite lucruri care desi poate nu sunt reale, insa in mintea lui nu si le poate explica!

| x2gk9r explică (pentru Simpatic):

Inteleg si am facut chesti asta …m-am indepartat dar daca o zis ‘Vezi sa nu te vada el’ asta inseamna ca oriunde ma prinde o sa se ia de mine?
un sfat ce sa fac…

| Simpatic a răspuns (pentru x2gk9r):

Mai da-i incolo, nu are el dreptul sa iti faca nimic!
atata timp cat nu ai jignit-o pe iubita lui, nu ai conversatii cu tenta sexuala cu ea, nu ati fost impreuna vreodata! nu are el ce sa iti faca si mai ales de ce!
sunteti mici de ani imi dau seama, caci daca aceasta fata de care vorbesti ar fi avut de spus vreun cuvant in fata acestui golanas / bataus, el ar fi stat deoparte nu s-ar fi implicat!
de aceea te-am si sfatuit pentru ca si ea este o persoana naiva, sa stai departe de ea! cu restul ai putea sa tii legatura dar nu si cu ea, caci nu merita!

acum nici sa stai cu frica ca te va cauta asta eu stiu pe la scoala sau pe unde, iti vezi de viata ta, si stai departe de aceasta fata, si daca vreodata s-ar gasi el cu tine fata in fata si ti-ar reprosa ceva si ar fi pus pe scandal ii poti spune -mai frate, eu am inteles ca nu ma vrei prin preajma ei desi noi suntem doar amici/colegi etc si din cauza asta mi-am vazut de drum!"

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu nu inteleg de ce esti tu pus la mijloc. Daca baiatul respectiv are probleme cu increderea atunci ramane intre el si iubita sa rezolve.De-acuma trebuie sa stai inchis in casa si sa-ti faci planul in functie de cum doreste omul ala? In locul tau as avea o discutie serioasa cu aceasta prietena, nu e deloc de bun simt cum te trateaza.

| x2gk9r explică (pentru dullcat):

O zis ca eu zis ca sunt ‘fatalau’ si sa imi de a pace, asa mi-a zis ea ca i-a zis ca o intrebat o gen ca sa nu se ia de mine
si azi o zis’ sa nu te vada el gen’
adica?

| dullcat a răspuns (pentru x2gk9r):

Adica intreab-o pe ea de ce sta cu om cu probleme?

| x2gk9r explică (pentru dullcat):

Am vzt ca ai zis ca nu e ok cum ma trateaza dar chestia e ca nici nu m-a oprit nici nu m-a cautat ala…