| x2gk9r a întrebat:

Salut…vreau un sfat sunt baiat
Am o prietena(adica suntem neamuri) si ea are un iubit ala cum ar veni e cam batut in cap..nu are o problema ca eu petrec timp cu ea la liceu sau etc totul e ok…astazi cand am iesit de la liceul il vazusem ca venise si zice catre mine da pe un ton asa RIDICAT :’DACA TE MAI AUD CA TE EI DE FETE SAU ITI BATI JOC DE ELE.’ Si eu i-am zis:’Da cand am facut asta?’ si eu repet din instinct am ridicat putina mana nu stiu de ce si dupa o zis :’FRATE MAM GLUMIT CU TINE ‘ o dat palma cu mine si m-a luat in brate… chestia care m-a deranjat e ca am ridicat mana ca crezusem ca ma loveste sau ceva dar nu a ridicat mana sau ceva… si tot stau si ma gandesc…
Credeti ca m-am facut de ras ca am ridicat mana?

3 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Este o întâmplare ciudată rău de tot, Nici nu avea rost să întrebi așa ceva. Nici mie nu-mi vine să cred cu Adevărat că s-a întâmplat așa ceva atâta de ciudat...

Părerea și răspunsul meu sincer.

| darrio2007 a răspuns:

Irelevant pentru mine.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu te-ai făcut de râs, din moment ce reacția ta a fost una instinctivă, care apare atunci când simți că o situație devine neașteptată sau amenințătoare. Când el a ridicat tonul și a spus acele cuvinte, ai perceput poate un risc sau o agresivitate din partea lui, iar ridicarea mâinii a fost o reacție de apărare. Este un comportament natural, mai ales dacă nu știai exact ce intenție avea. Când el a clarificat că a glumit, iar gestul tău a fost înțeles, acest lucru arată că nu a fost un moment în care ai fost judecat sau făcut de râs.Chiar dacă te-ai simțit inconfortabil, important este că ai răspuns într-un mod care te-a protejat, iar acum, dacă te gândești la situație, este bine să înțelegi că nu a fost o reacție negativă din partea ta, ci pur și simplu o reacție umană în fața unei posibile confruntări. Păstrează-ți calmul și nu te concentra prea mult pe acest incident, deoarece în astfel de situații de obicei totul se clarifică rapid, așa cum s-a întâmplat și în cazul tău.