| Ionci122 a întrebat:

Salutare...am 14 ani si sunt baiat, din pacate tatal meu a decedat asa ca nu prea am de unde sa procur anumite informatii legate de fete.
In urma cu 2 saptamani am fost prima oara la un club unde m-am intalnit cu o fata, la fel 14 ani, care am cunoscut-o intr-o zi si am petrecut cam 3 ore cu ea, timp in care mi-a dat numarul ei si Facebook-ul.
Ea a venit la discoteca pentru a-si sarbatori ziua de nastere.In primele minute cand am ajuns am trecut pe langa ea si am strans-o in brate in semn de urare.Pe la mij serii trec cu un amic pe langa cercul de amici cunoscuti de mine, unde se afla si ea.Intentia mea a fost sa merg la baie insa ea cand m-a vazut mi-a tras un zambet iar eu am continuat sa merg.
Ea m-a tras de haina si am dansat cu ea.Baga niste dansuri fierbintii pe langa mine urmand sa ma ia in de dupa gat. Dansam lent si o intreb daca sa distrat de ziua ei si ma aplec sa imi poata raspunda la ureche.In acel moment ma pupa pe obraz si imi raspunde ca nu dar se distreaza alaturi de mine, pupandu-ma si pe celalalt obraz. Dupa cateva minute am plecat de acolo si nu ne-am mai vazut.
Acum o zi ofera pareri pe faebook si eu ii dau like ca sa ma bag in vorab cu ea.EA imi raspunde ca sunt un baiat de treaba si frumos.Am vorbit mai mult timp cu ea si am chemat la revelion la o colega de clasa.A spus ca se mai gandeste.Tin sa mentionez ca conversatia continea multe inimioare.

Oare ea sa comportat asa la club din cauza alcolului?
Ar trebui sa vorbesc mai mult cu ea? SA incerc sa fim impreuna?
Oare ea chiar ma place sau nu?
Funda

Răspuns Câştigător
| GreenVoid a răspuns:

N ai de unde sa stii pana nu mergi mai departe.E evident ca tipei ii place de tine intrebare e daca vrea ceva sau se joaca doar.Continua toata treaba asta si vezi unde te ducewinking

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Faptul ca te-a pupat asa din scurt, e clar ca s-a declansat acoolul laughing, insa si cred ca ii place de tine.incearca sa ai o relatie cu ea, ai sanse mari happy

| T0T a răspuns:

Nu poți știi sigur. Întreab-o.

| Violleta2022 a răspuns:

Alcool la 14 ani?
Dar unde se serveste asa ceva la copii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Peste tot, crede-ma copil maturizat inainte de timp, dai violente la schimb?