- Sora ta în ce clasă este? Câţi ani are?
- Prietenul sorei tale este aceiaşi persoană cu acel băiat simpatic? Sau este o persoană diferită?
- Din moment ce proasta prezenţă a tipului ne-suferit nu reprezintă pentru voi un suficient de puternic pentru a scăpa de amnândoi, asta înseamnă că dragălăşenia celuilalt este suficient de puternică pentru a vă împiedica să scăpaţi de amândoi, cu alte cuvinte, asta poate însemna ca cel puţin uneia dintre voi îi place suficient de tare de băiatul cel bun încât să nu fiţi pregătite să renunţaţi la amândoi de dragul de a scăpa de cel guraliv.
- Faptul că a luat-o de talie pe sora ta ăsta este un gest destul de grav, Foarte grav, poate nu pare cine ştie ce, dar pentru mine este foarte grav.Asta denotă că este atras din punct de vedere sexual, senzual de sora ta, atât de atras încât a uitat de limita bunului simţ şi a trecut la acest act ne-cugetat. Sora ta să aibă grijă să nu rămână cu el niciodată în spaţii închise numai ei doi, că poate păţii mai mult. Să aibe mare grijă. Dacă o doreşte atât de mult, sigur este capabil de a face mai mult.
- Faptul că a luat-o de talie arată că este un mitocan. Un băiat care are sentimente sincere sufleteşti nu se va preta la astfel de gesturi, pe când unul care este mânat de obsesie mentală (pe care din ne-cunoştinţă o numeşte iubire), de impuls trupesc senzual, sexual, întoadeuna se va preta la astfel de gesturi.
- Este bine ca sora ta să fie foarte reţinută în gesturi şi în purtare şi chiar în vorbire faţă de el. Dacă unul ca el este băgat în seamă, dacă i se dă atenţie, va continua să facă astfel de gesturi. Sora ta ar trebui să îl trateze cu ignoranţă, altfel se va trezii şi pe viitor cu astfel de gesturi îndrăzneţe, şi chiar mai mult. Va trebuii să îl ignore aproape total.
Bine înţeles, nu să îl ignore atât de tare încât să uite de relaţia de colegialitate şi să devină ne-simţită.dar sunt sigur că se bagă foarte mult în vorbă cu ea, iar ea poate de multe ori din politeţe îi răspunde, trebuie să respingă cu el orice astfel de discuţii fără rost, a se limita a vorbii cu el doar la lucrurile legate de şcoală (numai daca este absolut necesar) şi să îi răspundă la salut discret şi rapid (numai în cazul în care acesta o salută, dar ea niciodată să nu îl salute pe el.)
Altfel îi va da apă la moară pentru viitoarele lui acţiuni grosolane.
Aş fi curios să aflu dacă până la urmă aţi ajuns la o soluţie.
Dumnezeu să vă binecuvinteze!
Parerea mea (personala) este sa nu ajungeti sa suportati comportamentul acelui baiat guraliv si nesimtit doar pentru compania acelui baiat de treaba. Il luati deoparte pe cel de treaba si ii explicati situatia.
Uite, o sa sugerez câteva posibilităţi, iar voi vă gândiţi şi o alegeţi pe cea care vi s-ar părea mai potrivită.
- Îl abordaţi în privat pe cel guraliv (ar fi bine ca asta să o facă o persoană matură) şi să îl pună la punct şi să îi pună în vedere că dacă nu îşi rectifică comportamentul nu mai poate merge împreună cu voi. Dacă după 2 sau 3 astfel de avertizări nu îşi rectifică comportamentul, atunci veţi opri tot acolo maşina dar îi veţi interzice să se mai urce, luându-l doar pe celălalt.
- Îl abordaţi în privat pe cel simpatic şi îi spuneţi să vină El singur în altă locaţie de unde aţi putea să îl luaţi, în aşa fel să îl puteţi lua numai pe el şi să nu mai fie de faţă celălalt.
- Când îi veţi lua în maşină veţi vorbii cu cel guraliv, fără să vă feriţi să audă celălalt, şi îi veţi pune în vedere că vă displace comportamentul său, iar dacă nu se schimbă îl veţi lua decât pe celălalt. Dacă nu se schimbă, veţi opri maşina, îl veţi lua doar pe unu, iar pe celalalt îl lăsaţi să aştepte autobuzul.
- Oricare variantă aţi alege-o ar fi bine ca toată chestia să o facă mama dumneavoastră...
- După cum sună, pare că celui guraliv îi place sora ta şi doreşte să o impresioneze.
Iti multumesc frumos pentru raspunsuri! Ma bucur sa vad ca ti-ai dat seama ca o cam place pe sora mea Ea are deja prieten. Am vorbit cu mama noastra si ne-am dat seama ca baiatul asta guraliv care face pe intelingetul si vorbeste cu un vocabular poate putin mai dezvoltat sa zicem asa, vrea sa se dea bine pe langa mama ca sa ii arate ca el ar fi fost mult mai bun/destept/etc. pentru sora mea. Acum 2 zile clasa ei a fost nevoita sa se duca la o intalinre cu un ambasador (la care toata lumea a trebuit sa se imbrace elegant) si mi-a spus ca a luat-o de talie uneori si ii zicea non stop ce frumoasa e in rochie si pe tocuri. Nu stim cum sa scapam de el, este tipul de baiat care nu este pe placul fetelelor. Nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic . Nu vreau sa fiu rea. Dar asta e adevarul. Ba se da pe langa soramea, ba o face proasta indirect. Tipul de treaba este cel mai bun prieten al lui. Nu ar da bine daca l-am lua deoparte si i-am spune.