| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare,am o foarte mare Problema,Visez cu ochii deschisi, și asta mă afectează că nu mă pot concentra la ce am de făcut! Chiar și când am ore de condus mi s-a zis că dorm la volan! Cam care e soluție sa scap din aceasta problema?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi la medic. Ce alta solutie vrei?
Vei fi periculos in trafic in caz de vei lua permisul. Daca ti-a spus asta instructorul, posibil sa ai probleme cu luarea permisului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numesc imagini mentale.

| Dimi457 a răspuns:

Haoleeeeuu! Da' cum o sa conduci bemveul?

| nyoentox2002 explică (pentru Dimi457):

Cum conduc și bicicletalaughing)

| Miruna333 a răspuns:

Terapie

| StoicAnalysis a răspuns:

Iti pui mintea la treaba. Ceea ce ai tu se mai numeste si lene psihica in termeni populari. Creierul tau este obisnuit sa rataceasca pentru ca nu e antrenat sa fie atent si sa gandeasca.

| Hyperion7 a răspuns:

Terapia băietestraight face

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Iti zici in mintea ta ca nu e bine si te concentrezi! Merge la mine cel putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ceva ce ti se intampla in mod regulat? Sa visezi cu ochii deschisi? Permanent?

Ar putea fi vorba de " maldaptative daydreaming"!?

Asfel spus, esti o persoana visatoare? :)

E o diferenta majora insa intre " daydreaming-ul " obisnuit si conditia psihologica numita " maldaptative

https://www.google.com/......ps?/search

https://www.verywellhealth.com/maladaptive-daydreaming-5194802

| nyoentox2002 explică (pentru anonim_4396):

Eu sunt genul care mă gândesc la ceva și uit de altceva de exemplu
Am avut comanda de la restaurant și pe si peste 2 nu minute am uitat de ea, și mă îndreptam spre casă și la jumatea drumului mi-am amintit că am comanda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Nu esti prins " in moment ", adica probabil fie te gandesti la ce-ai facut in trecut, fie la ce vei avea de facut in viitor dar OMITI PREZENTUL! Care, de altfel e CEL MAI IMPORTANT, MAI ALES LA CONDUS, IN SOFERIE! happy