Bună! Doctorul ginecolog nu poate da informaţii cu privire la "intimitatea" ta. Mai ales că ai peste 18 ani. În mod normal peste 16 ani deja se păstrează confidenţialiatatea şi în cazul în care mergi cu unul din părinţi. Adică dacă mergi cu mama, ginecologul îi spune să aştepte afară şi poate intra doar cu aprobarea din partea ta. Fi fără grijă, informaţii confidenţiale nu se oferă părinţilor.
Ii poate informa doar daca vin si ei cu tine sau daca ii zice doctorul de familie sa ii zica altfel daca te duci singura nu ai nici o problena mult succes
Nu cred asta
Imi vine sa mor cand vad tot felul de oameni care la 18 ani se tem de parinti. Stupid.
Dar nu are de ce sa ii anunte pentru ca esti MAJORA!
Daca ai 18 ani sunt informatii confidedentiale. Esti majora din punct de vedere legeal doar tu ai acces la ele. Si la 18 ani nu ar trebui sa iti mai fie asa frica ca nu esti virgina.
Nu e vorba ca ma tem de parinti.dar din punctul meu de vedere asta tine de propria mea intimitate, nu neaparat ar fi un lucru de zis unui parinte doar in cazuri speciale. pe urma poate apar momentele intre parinti si copii nu prea confortabile sau isi schimba parerea despre propriul copil sau incep sa delireze cu gandirea, ca pana la urma urmei pe vremuri era altceva