| NonZarek a întrebat:

Am o problema cam serioasa pentru mine, am o colega in clasa cu care ma intelegeam foarte bine, sunt cls a 7 a acum, in clasa a 3 pana in a 5 eram cei mai buni prieteni eu fiind baiat ea fata, ea m-a placut plin clasa a 6 fara sa stiu eu, iar acum s-a intors roata eu o plac foarte tare si ea nu stie, problema e in felul urmator: am jignit o urat de tot pentru ca nu mi-a dat o tema si din cauza aceasta in urma cu un an si cred ca din cauza aceasta toata prietenia s-a destramat, eu as vrea sa vorbeasca cu mine din nou cum o facea, acum nu prea vrea sa mai vorbeasca, mi am cerut scuze de 5 ori si a spus ca nu e suparata pe mine dar cand ii scriu pe retele de socializare in privat nu vrea sa imi raspunda si f rar raspunde, ce as putea sa fac sa ne impacam si sa ii reamintesc cum era cand eram mici, flori?
Cadou? Ce as putea face? as dori un raspuns serios si preferabil de la o fata, dar nu ma supar daca il primesc de la baiat. Multumesc!

2 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Daca ti-a spus de mai multe ori ca nu s-a suparat inseamna ca asa este dar poate pur si simplu a crescut si a constientizat ca nu mai vrea sa fie asa apropiata de tine.Perioada pubertati si adolescentei este mai critica de aceia nu o presa daca nu vrea continua sa vorbiti asa rar decat de loc

| NonZarek explică (pentru Freya1):

Nasol dac e asa, chiar imi era drag sa vorbesc cu ea, multumesc pentru raspuns!