Posedarea de către un duh necurat, este o ipoteză arhaică care are doza ei de realitate fizică după părerea mea. Ca să decelezi asta. să simți în acele momente speciale dacă ești tu însuți, sau o forță irezistibilă exterioară te pune în mișcare. Mai putem vorbi despre asta la modul foarte serios dacă mă contactezi cu mesaj privat, căci aici sub protecția anonimatului bântuie foarte multe spirite destul de ne curate.
Vai, ce orgoliu avem noi. Doar din discursul asta am realizat ca trebuie sa lucrezi la propria incredere, totul vine din propria viziune distorsionata asupra sinelui. Nu stiu daca tu esti cel care umileste oamenii sau ei sunt cei care incep sa te evite. Ai probleme serioase, genul de probleme care se nasc din chestiunile tale nerezolvate. "Sa o torturez pana la moarte"?
Sunt sigura ca taci in pestera ta si nu te atingi de nimeni si nu esti in stare o musca sa ranesti.
Prelucreaza-te, ai nevoie, baiete.
Imi plac utilizatorii de pe TPU. Sper ca nu esti si tu duduie, am avut incredere maxima in mine, iubeam sa cunosc oameni intersanti, oameni care acorda respect. Dar pur si simplu am devenit sadic, egoist peste noapte, mi-e rusine de mine insumi cand ma cert cu cineva, dar nu simt nici un regret ci imi place.
Inutil raspuns )
Intr-adevar, nu stiu ce mi-a venit
anonim_4396 întreabă: