| Bariel a întrebat:

Am o problema, de cand ma stiu am fost o persoana tacuta, nu imi placea sa vorbesc mult si fara rost, imi placea sa citesc oamenii, sa le observ comportamentul, eram atent la emotiile lor, la fiecare detaliu, pe care il acumulam, apoi ma deschideam daca îi consideram oameni buni. Aveam o rabdare impresionanta si nervi de otel, eram strategic, dar totul s-a schimbat de cateva saptamani...m-am schimbat foarte mult. Am inceput sa nu mai sufar oamenii, sa nu imi mai pese nici macar de propria familie, la scoala ma cert cu profesorii, îi umilesc pe toti care imi vorbesc prea mult. Nu am crezut ca aveam nevoie de ajutor pana azi cand am avut o disputa cu o feminista duduie care mi-a intins nervii la maxim, in momentul ala imi doream sa o torturez pana la moarte si sa-i las membrele amputate la usa mamei ei(aici exagerez, m-am gandit la asta dupa ce am plecat de acolo). Cu greu am facut efortul de a pleca de acolo fara a o rani, de 3 ore ma gandesc incontinuu de unde se trage problema asta, ce s-a intamplat cu mine. Am fost in trecut la anumiti psihologi cu alte probleme si nu mai vreau sa am de aface cu ei. M-am gandit la un psihiatru sau un terapeut, tatal meu credincios este convins ca sunt posedat de un duh necurat happy

6 răspunsuri:
| MPersephone a răspuns:

Vai, ce orgoliu avem noi. Doar din discursul asta am realizat ca trebuie sa lucrezi la propria incredere, totul vine din propria viziune distorsionata asupra sinelui. Nu stiu daca tu esti cel care umileste oamenii sau ei sunt cei care incep sa te evite. Ai probleme serioase, genul de probleme care se nasc din chestiunile tale nerezolvate. "Sa o torturez pana la moarte"?
Sunt sigura ca taci in pestera ta si nu te atingi de nimeni si nu esti in stare o musca sa ranesti.
Prelucreaza-te, ai nevoie, baiete.

| Bariel explică (pentru MPersephone):

happy Imi plac utilizatorii de pe TPU. Sper ca nu esti si tu duduie, am avut incredere maxima in mine, iubeam sa cunosc oameni intersanti, oameni care acorda respect. Dar pur si simplu am devenit sadic, egoist peste noapte, mi-e rusine de mine insumi cand ma cert cu cineva, dar nu simt nici un regret ci imi place.

| MPersephone a răspuns (pentru Bariel):

Inutil raspuns )

| AndreiMSV a răspuns (pentru Bariel):

Tind să cred că are dreptate...
Probabil ar trebui să-ți analizezi viața în detaliu ca să vezi de unde a început problema. Orice schimbare este influențată de mai mulți factori.
Mă confrunt cu aceiași problemă.

| Bariel explică (pentru MPersephone):

Intr-adevar, nu stiu ce mi-a venit

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Posedarea de către un duh necurat, este o ipoteză arhaică care are doza ei de realitate fizică după părerea mea. Ca să decelezi asta. să simți în acele momente speciale dacă ești tu însuți, sau o forță irezistibilă exterioară te pune în mișcare. Mai putem vorbi despre asta la modul foarte serios dacă mă contactezi cu mesaj privat, căci aici sub protecția anonimatului bântuie foarte multe spirite destul de ne curate.