| youandme_1520 a întrebat:

Am o problema. de fapt mai multe si chiar am nevoie sa discut cu cineva care sa-mi poata da niste sfaturi utile. Asa ceva nu se discuta cu oricine si cu parinti nu pot vorbi. Mi-a venit ideea de a merge la un psiholog pentru ca stiu ca nu ma va judeca pentru greselile mele si va stii ce trebuie sa-mi spuna si cum sa ma ajute dar tot la parinti trebuie sa apelez pentru asta. Mi-e frica, ca daca ma descarc in fata acelui psiholog si ii spun tot ce ma doare, acela va spune parintilor. Alta varianta n-am gasit si simt ca nu mai am incredere in nimeni iar cui ii spun ca nu mi-e bine imi spun ca sunt penibila si sa nu ma mai plang atat ca sunt altii cu probleme mai mari decat ale mele. Uneori si lucrurile banale puse la suflet pot sa doara..si inca foarte tare. Nu stiu ce sa fac, stau si plang in fiecare seara cu gandul ca toate se vor rezolva cu timpul. Nu stiti vreun site cu consiliere psihologica online, gratis in afara de topexperti.ro care se plateste?

4 răspunsuri:
| Etiene a răspuns:

Punand aceasta intrebare (gratuita) chiar ca ai nevoie de Psiholog (cu plata)

| maria6 a răspuns:

Parintii ar trebui sa fie primii carora sa te poti destainui. De ce plangi? Ce te nemultumeste?

| youandme_1520 explică (pentru maria6):

Sunt foarte multe lucruri intamplate intr-un timp foarte scurt si n-as suporta sa ii mai aud si pe parinti criticandu-ma.

| maria6 a răspuns (pentru youandme_1520):

Esti sigura ca te vor critica? Poate se vor supara la inceput, dar tot vor fi langa tine, incercand sa te ajute.