Nu, asta reiese din frustrare doar.
Ce e rău în a fi copil? Probabil, te consideră așa și pentru că ești încă la liceu. Mai așteaptă un an.
Am 21 de ani și niciun fel de problemă cu cei care-mi zic a fi copilă, yep, nu vreau să părăsesc zona asta, cu toate că evident am și responsabilitățile mele de care mă ocup. Nici adultă nu mă consider măcar?
Ai să ajungi și tu la 40 și nu, nu e vârsta de boșorogi.
Nu si o sa iti si explic de ce: Ei ca noi ( de varsta noastra ) au fost dar noi ca ei nu. Ei au acumulat mai multa experienta de viata, au fost pusi in mai multe situatii si au altfel de gandire ( in bine de cele mai multe cazuri ) fata de noi astia mai tineri
Daca nu vrei sa pari copila in fata unui,, bosorog'' de 40 de ani, trebuie sa dovedesti ca esti matura!
Eu de exemplu ii spun nepoatei mele si prietenului ei, ambii trecuti de 30 ani copii.Si am aproape 50.
NU trebuie sa te simti ofensata!
Nu înțeleg care e problema ta. Mai bine să te considere copil și prin acțiunile tale să dovedești că ești matur și responsabil. Eu de multe ori am pățit invers, când de mic nu mi s-a mai zis "copil" fiind prea serios, iar acum îmi e greu să mai fiu copil. Mai bine să întreci niște standarde mai joase decât să lupții să menții un standard înalt, o etichetă pusă de alții.
Consideră-i cum vrei. Eu cred că bătrânețea sau tinerețea unei persoane depind de multe lucruri. Știu persoane la 70 de ani mai tinere decât persoane la 40 de ani. Deoarece cea de 40 de ani spune ca a imbatranit ca nu mai e buna de nimc, refuza să mai învețe(un mare factor care determina bătrânețea!) si refuza sa o mai intereseze de corpul ei. Pe când persaoana de 70 de ani in cauză merge, șofează, mai lucrează grădina, mai cară niște cutii, mai citește. Deci depinde de persoană nu de data din buletin.
Exista 2 vârste: una fizica si una biologica. Am auzit la radio un medic care a afirmat ca in ziua de azi adolescenta tine pana la vârstă de 28 ani. Deci e vorba de minte nu de corp. Adică de vârstă biologica nu cea fizica.
La cum scrii, mai bine tineai intrebarea pentru tine. De-aia esti considerat copil.
Hai de in pana mea ca exagerezi, hai la 40?! De la 18 ani esti adult si poti sa faci, ce vreo fără acordul nimănui
Asta pentru ca Legea prevede vârstă fizica si nu cea biologica.
Faci cea ce vrei dupa ce devii adult, dar iti asumi si consecinte!
Cand vei avea familie, copii si serviciu vei vrea sa mai copilaresti.
Daca,la 40 de ani, pentru voi sunt,, bodorogi,, noi, astia peste 50, in ce categorie intram? asa, ca o curiozitate, pur feminina...
Daca,la 40 de ani, pentru voi sunt,, bosorogi,, noi, astia peste 50, in ce categorie intram? asa, ca o curiozitate, pur feminina...
Tot bosorogi, ca sa fie chit, daca astea de 40 de ani ne fac copii pe astea de 18-19-20 de ani copii ar fi corect ca pe astea care ne fac copii sa ii facem bosorogi