Ai nevoie de procura pentru ea, nu poate trece cu tine altfel. Merge cu tine până la vamă și schimbați acolo, apoi vă schimbați iar. Simplu!
O minora nu poate calatorii peste hotare, neinsotita de parinti sau de tutorele legal!
In cazul asta, ea trebuie sa mearga cu parintii ei sau sa-ti faca tie procura notariala, in care ambii parintii declara ca, sunt de acord sa ti-o incredinteze tie.
Ca mama iti spun ca, nu mi-as da copila pe mana unui sofer incepator sub nici o forma!
Viata copilului meu este mai pretioasa decat increderea intr-un strain, sa-mi protejeze copila.
Asadar, nu cred ca parintii ei vor fii de acord sa-ti incredinteze tie, viata copilei lor!
Dar asta trebuie discutat cu parintii fetei.
Nu poate trece. Și nu e asa complicat sa se dea jos la granița și sa schimbe mașina
Multumesc de raspuns, dar nu am zis ca sunt incepator sau ceva la modul, am pus o singura intrebare... cum nicaieri in lege nu pune problema astfel si nu am mai intalnit o astfel de problema si va asigur ca eu conduc mult mai prudent si mai bine de parintii ei
Andrei67y5 întreabă: