Parerea mea o exprim In 3 cuvinte simple : Esti de compatimit. NO COMMENT
Religia asta creştină e foarte tâmpită! Cu câteva zile în urmă am văzut un video cum un popă scălda prin apă un picior de mort. După, MARII CREŞTINI se năpusteau cu bidoanele şi căldările ca să ia apa de labă de mort,nu ştiu ce fac acum cu ea,o beau,se spală cu ea,nu ştiu.Să te duci la un creştin să-i zici să mănânce un rahat nu-l va mânca,dar dacă îi va zice biserica,atunci cu pare plăcere ar face-o.Mă enervează şi pe mine când aud replica asta,,Dumnezeu te va pedepsi,,.Se zice că Dumnezeu e bun şi milostiv, dar dacă ne va pedepsi asta înseamnă că şi el e tot un fel de călău ca dracu.Şi profa mea de rusă e foarte religioasă, ţine toate posturile, etc.şi ne zice că stăm cu ochii numai în telefon şi calculator doar datorită dracului, creştinii ăştia sunt foarte PARANOICI.Nu înţeleg absolut deloc care e faza cu posturile, important este cu sufletul să crezi în Dumnezeu, ce mai contează frate ce mănânci? Ce are mâncarea cu Dumnezeu şi iubirea noastră faţă de el? Religia asta creştină te strică de cap. Câteodată mă întreb dacă Dumnezeu e mulţumit de biserica mafiotă care se implică peste tot şi în politică, etc.Chiar El e mulţumit că preoţii ăştia de-a lungul a mii de ani au ucis milioane de oameni? Chiar ieri m-am uitat la Zaiafet şi a făcut un clip despre cum erau pedepsiţi oamenii în trecut.Acolo el a zis că, statul omora oamenii pentru că nu aveau bani să întreţină toţi oamenii vinovaţi, dar biserica îi omora doar pentru bani.E trist că Biserica un lucru sfânt, nişte dobitoci l-au transformat în ce l-au transformat.Ar mai fi multe de zis, dar lăsăm şi pe data viitoare.
Fiindca este obligat sa se supuna vointei altora, fara a avea dreptul de a protesta si nevoit sa se comporte si sa traiasca contrar vointei si dorintei lui o viata de ''rahat'' stabilit si impus de altii. dar cu toate acestea el este silit/obligat sa le indure contrar vointei lui. Si din acest moment chiar ca orice alt comentariu ar fi de prisos si absolut inutil.
Pariez ca esti in cultul penticostal. Va rugati si toti odata nu? Cati ani ai?
"Salutare, am si eu o problema, m-am nascut in familie de pocaitii" am si zis asta, cum adica va rugati toti odata? am 17 ani
A "fi pocait" sau crestin nu e ceva rau.
Daca stii ce iti doresti principiile si regulile te pot ajuta.
Deci ar trebui sa asculți de părinți ca nu ați vor raul, dacă ți-e ați place sa bei sa fumezi și sa curvesti astea nu sunt bune, în biblie nu scrie sa le facem ci sa nu le facem, dacă citești singur biblia ai sa afli ce. E bine si ce este rău,