| TheTimeKiller a întrebat:

Ati simtit vreodata ca va simtiti trist/a? Ca in viata e o monotonie totala si nu ai chef de nimic? Asa aunt eu acum...sunt la liceu. ma terorireaza matematica si fizica(e rau ca am dat la bio-chimie si m-am trezit la mate-fizica) si sunt obosit si...nu simt nimic pentru nimic pur si simplu vin acasa la 19.30, mananc, fac teme pana pe la 10 jumate dupa ascult pana pe la 12 muzica, dimineata ma trezesc la 7.30 si mai citesc (pentru romana carti), mananc ceva pe la 9 si dupa mai invat la materii. Si desi invat si cuvintele imi stau pe limba am o retinere sa raspund si fiecare zi trece la fel. Deci singura mea "distractie" e ca stau 2 ore pe tableta(la ora 22-00) si drumul de la ora 7 cu colegii pana in statia de autobuz(15 minute), care mi se pare super. Voi ce faceti/faceati la varsta mea? Va simteati la fel? E normal sa ma simt asa?

4 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Bună. Mă simt aşa mereu. Nu fac nimic deosebit, nu simt nimic deosebit(în afară de o amorţeală psihică de care sunt sătulă până peste cap). Totul pare o prostie plictisitoare şi fără sens.
E normal să te simţi aşa din când în cand, dar dacă durează prea mult timp, nu-i prea ok.
Numai bine îţi doresc! happy

| Buutu a răspuns:

E perfect normal când nu poți ține pasul cu ce se întâmplă în jurul tău, fix ața mă simțeam și eu, dar asta s-a schimbat când după ce am terminat clasa a10-a m-am transferat la un liceu particular cu frecvență redusă, partea proastă e că trebuie să plătesc această comoditate, dar e mai bine decât să nu am suficient timp pentru mine.

| TheTimeKiller explică (pentru Buutu):

Eu am vrut sa merg la filologie si era mai lejer nu imi bateam capul ca ne-a dat 40 de exercitii la matematica si nu stiu sa le rezolv dar tatal meu m-a convins sa vin aici si acum regret....si daca nu am medie mare nu ma pot muta deci....cum sa nu fiu trist? Oricum, bafta la scoalawinking sper ca e mai bine ca la mine.

| Buutu a răspuns (pentru TheTimeKiller):

Mereu încearcă "binele" tău, chiar dacă vei ajunge să regreți tu vei fi singurul vinovat,"binele" celorlalți îl poți încerca mai târziu.