| soultaker a întrebat:

Salutare... care este cel mai bun mod de a uita persoana pe care o iubesti?sad help... funda sad

Răspuns Câştigător
| Amy1 a răspuns:

Ai putea face cateva chestii.1.Sa iti scoti acea parte din inima care ii este daruita. 2>sa-ti stergi memoria si sa-l uitit.
Mai! cum crezi ca poti uita persoana iubita? Cand iubesti pe cineva, mereu va aparea o urma de regeret atunci cand te gandesti la acea persoana.insa ai putea sa incerci sa uiti. iubeste din nou.Traieste-ti viata! Ca esti prea tanara( credlaughing ) pentru a-ti distruge viata de acum fiin trista! mai exista oameni in lumea asta.adevarat ca nu se vor putea compara, insa incercarea moarte n-are.:* sper ca te-am ajutat. fuda nu e necesara.am ajutat din bunavointa, nu pentru funda:*

6 răspunsuri:
| Izomer a răspuns:

Simplu happy

Iubesti din nouhappy

| AnaMaria1453 a răspuns:

Daca e o ruda..sorry dar trece cu timpul daca e iubita : iti gasesti altceva de facut ca de exemplu un hobby sau sa iubesti pe altcineva funda?

| soultaker explică (pentru AnaMaria1453):

Nu e o ruda sad

| кαтнєяιιηєPιєяcє a răspuns:

Bună!
E greu să uiți o persoană pe care o iubești,sad dar timpul le rezolvă pe toate. Trebuie să găsești pe altcineva la care să ții la fel de mult. Succes!

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Incearca sa faci multe lucruri, sa nu stai singura, sa iti ocupi timpul cu ceva sau[asta cred ca e mai greu]sa iti gasesti pe altcineva.happy

| soultaker explică:

Sunt baiat

Întrebări similare