Ai putea face cateva chestii.1.Sa iti scoti acea parte din inima care ii este daruita. 2>sa-ti stergi memoria si sa-l uitit.
Mai! cum crezi ca poti uita persoana iubita? Cand iubesti pe cineva, mereu va aparea o urma de regeret atunci cand te gandesti la acea persoana.insa ai putea sa incerci sa uiti. iubeste din nou.Traieste-ti viata! Ca esti prea tanara( cred ) pentru a-ti distruge viata de acum fiin trista! mai exista oameni in lumea asta.adevarat ca nu se vor putea compara, insa incercarea moarte n-are.:* sper ca te-am ajutat. fuda nu e necesara.am ajutat din bunavointa, nu pentru funda:*
Daca e o ruda..sorry dar trece cu timpul daca e iubita : iti gasesti altceva de facut ca de exemplu un hobby sau sa iubesti pe altcineva funda?
Bună!
E greu să uiți o persoană pe care o iubești, dar timpul le rezolvă pe toate. Trebuie să găsești pe altcineva la care să ții la fel de mult. Succes!
Incearca sa faci multe lucruri, sa nu stai singura, sa iti ocupi timpul cu ceva sau[asta cred ca e mai greu]sa iti gasesti pe altcineva.