| Alin7779 a întrebat:

Salutare!
Consum în fiecare dimineață 100 ml de ghimbir cu lămâie. Poate să fie greșit ca folosesc zilnic, îmi poate afecta stomacul? Aștept răspunsuri mulțumesc!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Banuiesc ca pui si apa peste ele, fiindca doar 100ml de suc de ghimbir si lamaie ar fi teribil de iritabil pentru un stomac normal.

| Alin7779 explică (pentru Violleta2022):

Pun suc de portocale cu pulpă. Cappy mai exact
Să reduc la 50ml pe zi?

| Hyperion7 a răspuns:

Cred că ar trebui sa îl bei înainte de masă, nu chiar dis de dimineață.
Ti-ar favoriza digestia daca l-ai bea înainte de masă, dar daca îl bei de dimineață și nu mănânci nimic, o să îți facă acid in stomac și o să fie inconfortabil.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alin7779):

Pana la urma tot nu ai spus cat ghimbir si lamaie consumi?
Folosesti 5-10 cm de ghimbir si zeama de la cate lamai?

In orice caz, pentru a avea un amestec sanatos, pune doar apa plata, in loc de sucuri, fiindca acelea contin pasteurizanti si chimicale, chiar daca scrie pe el ca sunt organice.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca in familia ta exista persoane cu stomac sensibil, ar fi mai ok sa il bei dupa masa/mic dejun, in niciun caz pe stomacul gol.Vezi si tu cum te simti, dar sa stii ca unele din aceste mixuri pot duce la ulcer de stomac.Cum ai ajuns la aceasta reteta? Ai gasit-o pe internet?

| Robert2526 a răspuns:

Iti afecteaza in mod sigur stomacul, este o idee foarte proasta acest amestec, mai ales pe stomacul gol dimineatahappy

| Alin7779 explică (pentru Violleta2022):

Zeama de la 6 lamai si pun un ghimbir nici foarte mare nici mic. Dar fac 700 de ml din aceasta combinație ce învârt apoi în 7 sticluțe de 100ml
E mult?

| Alin7779 explică (pentru Hyperion7):

Da, o să îl beau înainte să mănânc cu siguranță e mai ok așa. Am redus și mâncarea pentru a slăbi și cum mănânc mai puțin simt disconfort la stomac