Cauta pe google... poate gasesti ceva ce iti place, poti cauta de exemplu recorduri, si sa gasesti pe acolo ceva interesant.
Buna! Poti sa intri pe google imagini si scrii acolo imagini de colorat. iti alegi tu ce imagine iti place de acolo o salvezi in PC si o printezi, dupa aceea o colorezi... eu asa imi pierd eu timpul. cred ca o sa imi spui ca nu mai esti copil. e nici eu nu mai sunt dar imi plcae la nebunie sa colorez
Pai, imi place sa cant, sa desenez si actoria: primele 2 = paralel si ultima nu am ce sa joc sau cu cine, ca de monoloage m-am plictisit.
Cauta tutoriale pe youtube in care iti arata cum sa faci bratari impletite sau origami. Sunt activitati care iti exerseaza rabdarea si te relaxeaza. Incearca, poate te prinde. Succes!
Paralel, adica nu ai voce si nici nu stii sa tragi o linie dreapta? Ce bine era inainte de '89, erau cursuri de pictura, de canto pentru orice elev/muncitor. Acum, daca esti elev si stai in oras, mergi la Casa copiilor si vezi ce cercuri sint acolo. Poti avea profesor care sa te ajute sa-ti educi vocea (daca ai), poti sa faci teatru cu alti copii sau sa inveti sa imbini culorile daca ai talent la desen. Prietenilor tai nu le place teatrul?