Bună.
Ce atâta văicăreală? Ori mergi și dai d******i toată situația și te distrezi fără să îți pese de ea și ce face ea, ori stai acasă, și nu te mai văicări. E simplă treaba. Aaaaa, că poate ai ținut la ea și bla bla bla? Nu-i clar că deja se dă în copilării cu astfel de văicăreli? E clar că e indecisă fata, și n-ai ce face cu oameni care nu știu ce vor de la Viață. Be strong!
Să ai o după amiază frumoasă.
Zici ca nu esti genul care sa profite de alte persoane. Sa profiti nu, dar sa te razbuni, da. Ai spus-o pri fraza:... as vrea ca ea sa fie dupa mine si eu sa o resping. Daca vrei sa te razbuni pe ea, cea mai buna metoda este sa o tratezi cu indiferenta, cu discutii lapidare, de scurta durata, iar apoi sa pleci de langa ea, fara sa-i arati ca o respingi, sa-i arati ca nu-ti pasa de ea: o discutie la fel cum ai si cu ceilalti participanti. A arata ca nu-ti pasa ca ea se saruta cu altcineva, ca vorbeste cu el este modul cel mai bun de a te comporta.
Atata timp cat nu poti trece peste imaginile pe care le-ai descris si sa te comporti normal, cred ca ar fi bine sa nu mergi. Din doua motive:
1. Doar un masochist s-ar duce la o petrecera ca sa se autochinuie.
2. Ea va iesi catigatoare, deoarece starea ta nu va trece neobservata de ea, ceea ce o va face sa jubileze.
O scuza plauzibila te poate scoate din situatie.
Nu vreau sa ma razbun pe ea, eu am inteles ca nu va fi nimic si i-am spus ca totusi imi e dor de ea ca prietena pentru ca ne spuneam multe si ne intelegeam bine si uneori as fi vrut sa vorbesc cu cineva si pe ea n-o mai puteam suna ca interpreta gresit si as fi deranjat-o... in fine, acum ca n-am vazut de mult sunt bine, dar cand o s-o vad nu stiu cum voi reactiona.
Nu stiu de ce mi-ar placea situatia asta, ea sa ma caute si eu sa o resping.
Ii vreau binele, i-am si spus sa-si caute si ea un baiat si sa fie fericita ca la cat a suferit dupa fostul, n-as suporta s-o vad din nou langa el...
Daca eu as sta trist la masa sau cine stie ce as face pe acolo, ea n-ar jubila, nu e genul.
Dar cred ca ar incerca sa ma evite cum a mai incercat intr-o seara cand ne-am strans mai multi la un film si a sfarsit prin a ma tine in brate?♂️
Te duci, bei, si te dai la altele, si asa, o faci geloasa, o faci sa realizeze ca acu nu te are nici pe tine, nici pe fostul
Tu cunosti situatia. Eu am comentat doar pe langa ceea ce ai spus tu.