Fir-ar mama lui a naibii de blog, ca mi-a nenorocit creierasu'.
Crede-ma ca si eu vreau sa termin cu detaliile astea tehnice cat mai repede, dar asa e cand esti prost, trebuie sa te chinui.
Mda, scuze pentru iesirea mea nervoasa. Sper ca nu te-ai simtit ofensata, injuriile fiind adresate blog-ului si nu tie
Am stat prea multe ore in fata laptop-ului, incercand sa rezolv cu blog-ul, atat.
Acum ma duc sa fac un dus, sa mai imi treaca starea asta pe care o am.
Seara faina si apreciez ca ai trecut pe la umilea mea intrebare.
Dar de unde stii tu ca urma sa fac un blog? Am mentionat ceva pe aici?, caci nici nu mai stiu.
Nu prea stiu daca pot sa fac ceea ce ma rogi. Eu mi-am cam propus sa fiu oleaca de pui de anonim. Trebuie sa rumeg bine treaba.
Apreciez ca ma vezi ca pe-un posibil blogger. Faza e ca s-ar putea ca pe acolo sa fiu ceva mai diferit ca pe aici. Pe TPU sunt ceva ma rau, dar acolo cred c-as scoate la iveala si putina dragoste din mine, zic...
Si mna', tu te-ai obisnuit cu mine asta de aici, nu vreau sa distrug parerea proasta pe care e posibil sa ti-o fi creat despre mine
Ie multe ganduri in cap la mine.
O parte din mine vrea sa dea link-ul, cealalta nu vrea. Viata-i greu...
Imi aduc aminte ca m-am chinuit cateva ore pana am reusit sa setez totul, daca blogul este pe blogspot mai mult ca sigur gasesti cateva tutoriale bune!
E.ro
Cu ajutorul unei persoane de care-am dat intamplator am reusit sa fac ceea ce mi-am propus. Ore bune mi-a luat si mie