Din pacate fetele asa judeca metalistii. Nu vreau sa fie vazute sau asociate cu tipi mai ciudati care sa le pateze imaginea, pentru ele imaginea ii totul. Incearca cu fete care asculta tot metal.
Nu prea sunt din cate vad eu. Numai manele...nu ca ar fi asta o probleme, fiecare cu muzica care ii place, dar nu prea sunt metaliste...
ai timp de relații. o să apară și fata potrivită pentru tine, și nu cred că muzica pe care o asculți e așa un impediment în a te cunoaște.
Faptul ca le-ai dat sa asculte ceea ce iti place tie e o miscare de ratat care e la modul "hey uita-te la mine! sunt HARDCORE si nu-mi pasa!". Daca erai un om serios care intr-adevar vrea futai si nu doar un mucos care incearca sa fie hardcore le puneai ceva soft gen "Jack White - Love Is Blindness" sau Brian Molko - Requiem for a jerk". Acum ele te considera unul din colegi doar, nimic sexual sau boyfriend material. Chiar un frustrat.
Fiecare gen e criticat
Dar nu înțeleg de ce metalul ii considerat satanic si eu ascult din când in cand
Fiecare cu placerea lui muzicala
Da, si eu personal incerc sa nu am prin preajma. Pur si simplu nu suport acel gen de muzica si de cele mai multe ori persoanele care asculta astfel de muzica sunt foarte ciudate. Cunosc pe cineva care e cam asa cm ai zis tu si intr-o zi avea un fel de tatuaj pe mana si l-am intrebat ce e si mi-a zis "Este simbolul satanei, il tin pentru ca vreau sa fiu ca fiul lui" sau asa ceva. De atunci am zis ca nu-mi mai trebuie. In plus, majoritatea fetelor nu prea apreciaza parul lung la baieti, sau cel putin pletele. Data viitoare cand te mai intreaba fetele ce asculti, cum a zis si sociopat, arata-le niste melodii mai lente, un rock mai spre pop pentru ca cum vor vedea ca asculti metal, daca nu sunt si ele fane ale genului, se vor tine departe de tine.
Daca tipul despre care vorbesti tu e satanist ( nu am nimic impotriva, e treaba lui in ce sau in cine crede), NU INSEAMNA CA TOTI CARE ASCULTAM METAL SUNTEM SATANISTI! Frate, daca cineva asculta manele inseamna ca e cocalar? Eu unul recunosc ca unele chiar imi plac! Asta nu inseamna ca sunt cocalar... Daca un baiat asculta JB inseamna ca e gay? Daca intalnesti un fan de-al lui JB si e gay, inseamna ca toti sunt la fel? La fel si in cazul metalistilor, E UN SIMPLU GEN DE MUZICA OAMENI BUNI! De ce ar fi trebuit sa le pun nu stiu ce muzica lenta daca eu nu ascult? Nici macar nu am auzit de cei doi artisti mentionati de Sociopat.