| dulcika a întrebat:

Salutare!
hmm... o intrebare tare interesanta...
voi credeti in fantome, stafi?
credeti ca exista?
eu una cred ca asta este o alta poveste inventata de oameni...
voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| inna a răspuns:

Personal nu cred...desi sunt fascinata, nu demult urmaream diferite documentare, diferite articole, cautam filmari si poze...Multe sunt trucate, mi-a trecut acum. Da pare asa fascinant. Unii cred, altii nu.Probabil daca as trai o experienta as crede, pana atunci nu.

25 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mi-a luat ceva pana m`am convins ca nu existalaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu una nu credwinkingNu exista asa ceva.big grin (Parerea mea)
Fiecare cu ce credewinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu cred in asa ceva.

| hândel a răspuns:

Nu stiu de fantome, dar in stafii eu cred. Cunosc o familie Stafie. Asa ii cheama, numele de familie.

| albastrel a răspuns:

Eu cred in strigoi big grin

| buburuzAndreea a răspuns:

Pe mine ma cam sperie gandul ca tot timpul ar putea sa existe spirite in jurul meu, dar imi e imposibil sa le vad. worried E infricosator gandul si n-as putea sa mai stau singura acasa. Deci prefer sa nu cred. Pentru linistea mea sufleteasca. big grin

| Encore a răspuns:

100% exista
De ce ar inventa oamenii?
Ce ar avea de castigat?
Ar sta toata lumea sa faca zeci de mii de filme cu fantome ca sa ce?

| Shery a răspuns:

Oamenii intotdeauna au vrut sa se "consoleze" cu gandul ca cei dragi ii privesc, vegheaza asupra lor si nu dispar - cu adevarat - niciodata. mi se pare rezonabil, dar eu nu cred in viata de dupa moarte. dar nu o sa va impartasesc intreaga mea opinie asupra mortii ca e lunga laughing

| kitty_8919 a răspuns:

Nu exista ...nu am crezu si nici nu o sa cred. Povestile cu strigoi si fantome erau inventate de oameni ca sa nu mearga copii noaptea credbig grin

| sorin a răspuns:

Pana nu vad eu cu ochii mei nu cred.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Eu una cred..candy are dreptatehappy

| faranume a răspuns:

Nu cred in asa ceva...nu exista viata dupa moarte...

| viki a răspuns:

Daca ti-as spune ca nu cred, te-as minti...Adica,sunt intre... ce vad la televizor, sincer, ma cam pune pe ganduri.straight face

| el3ctronizenT a răspuns:

Da si eu cred la fel!
sunt doar inventii si chestii din fantazia umana pentru vindecarea plictisirii

| alexandra_1780 a răspuns:

Sti cum se zice,"nu iese fum fara foc".sincer tind sa cred ca exista fantome, dar prefer sa nu am vreodata "onoarea" sa vad vreuna.

| danukck a răspuns:

Sunt fascinatalove struck.nu stiu ce sa ziclove struck. dc asi vedea [poate asi crede dar asathinking nu cred:p.pana nu vezi nu crezi.happy. pupu:*:*:*devil!

| SmoothCrimnalnr.1 a răspuns:

Da eu am vazut una la Statia mea Berlin 22 am vazut una alba care a trecut pe langa geam.

| petitdreamer a răspuns:

Povesti

| antonemarian a răspuns:

Sal. NU stiu ce sa zic exact, dar stiu un singur lucru. Cand aveam in jur de 12-13 ani l-am vazut pe "satana" in oglinda la ora 1-2 noaptea. M-am trezit sa beau apa si nu am mai beut de frica. Deci, da. Cred ca exista, dar vreau neaparat sa vad si eu una si sa vorbesc cu ea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fantomele? n-ati avut voi ocazia! nici cu gasperutzu! mai multe?, mai tirziu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam cand eram clasa a 2 a si bantuiam cu prietenii pe strazi la 12-2 noaptea laughing, Eu stau in constanta happy asa si in partea veche a orasului pe la mare era o casa [foarte veche, din lemn, acum a fost daramata ] happy si un prieten zicea ca acolo este o fantoma laughing era o poveste ca bantuie o femeie care isi asteapta sotul dar acesta nu o sa vina pentru ca a murit in razboi straight face .sti poate fi posibil dar fara partea cu fantome tongue.
Pot zice ca uneori cred dar uneori ma trezesc si spun " Fantomele sunt personaje din desene animate! "
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred. si iti demonstrez daca vrei. te voi bantui la noapte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate fantomele sunt doar imaginatia lor din cauza fricii

| omul89 a răspuns:

Hai daca nu crezi uitate pe youtube scrie demoni printre noi si uitate la filmuletele alea si apoi te vei convinge daca egzista.

| anku a răspuns:

Da eu cred