Spune-i chestia asta:
Intr-un avion sunt 500 de caramizi. Arunci una, cate raman? (Raspuns corect: 499). Cei trei pasi cu care bagi un elefant intr-un frigider (Raspunsu: deschizi frigideru, bagi elefantu, inchizi frigideru). Cei 4 pasi cu care bagi o girafa intr-un frigider (Raspunsu: deschizi frigideru, scoti elefantu, bagi girafa, inchizi frigideru). Este ziua regelui Leu si toate animalele merg la ziua lui in afara de un animal. Care e animalul care nu merge? (Raspuns: Girafa ca e in frigider). O baba vrea sa treaca o mlastina in care stau crocodili. Cum trece fara sa moara? (Raspuns: Crocodilii sunt la ziua regelui Leu). Baba moare. De ce? (Raspuns: I-a cazut caramida in cap!).
Bafta cu colegul tau!
Oul sau gaina? Naaa...
Cati ani a durat razboiul de 100 ani? A durat mai mult de fapt
116
Aia-i
) Nu conta. Cert e ca n-a duart 100 de ani.
Aia-i
Dada
Aaa...aia-i
116
Ii bunicica intrebarea..Doar ca el stie mai multe intrebari de logica...
...
• La ce numar ma gandesc acum?
• Ce voi manca peste 2 ani?
Hai ca glumesc.
• Care a fost numele iubitei lui Mihai Eminescu din tinerete? ( Raluca )
• Ce religie aveau parintii lui Einstein. ( Evrei )
• Cati ani a doar razboiul de 100 de ani? ( nu stiu cat a durat dar stiu ca n-a durat 100 )
• Care au fost cei mai cunoscuti 3 cronicari din Moldova? ( Grigore Ureche, Miron Costin, Ion Neculce )
• Unde s-a nascut Galelio Galilei si in ce an? ( 1564 la Pisa, Italia )
Ete na, daca le stie pe toate ori ii geniu ori ii tocilar.
Aaa nu-i tocilar ..Ca nu toceste tot ce stie..Stie ca se uita mult la documentare pe Discovery..la din astea se uita..Si stie asa mult pentru ca nu stiu ii prea desteptSi da ii un geniu..."Savantul clasei".
Da mai dal in pana mea, ia sa-l intrebi:ba cu prepara burebista cartofii? prajiti, copti sau fierti? cati saci de faina de porumb avea stefan cel mare? de unde si-a dat seama galileo galilei ca pamantul este rotund? cate sotii a avut solomon(600)? cu cate femei a faxcut sex tactu la viata lui? ce dreaku
anonim_4396 întreabă: