| Bellinda99 a întrebat:

>Salutare:! La noi in clasa este un baiat Vlad care la orice intrebare care i-o punem el stie sa raspunda...Dar nu intrebari prostestitonguelaughing..Intreberi grele.Dar nu de romana sau mate..De cultura generalatongue..Si as vrea sa-mi scrieti niste intrebari grele pe care sa i le pun..Deoarece orice intrebare pe care i-o puneam stia..si era si el curios sa vada daca este vreo intrebare la care nu stie sa raspundalaughing..Astept intrebari:*:*!

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce an a aparut crestinismul laughing?

| Bellinda99 explică (pentru anonim_4396):

Ii bunicica intrebarealaughing..Doar ca el stie mai multe intrebari de logicatonguetongue...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce an au gasit ramasitele Titanicului ( parca in '85).
Cat a avut cel mai inalt om din lume inaltime? (parca era un rus de 2.73)
Ce inaltime a avut cel mai mic om din lume? (parca 73 cm)
In ce an a aparaut prima data skinhead? (pe la sfarsitul anilor 60)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bellinda99):

big grin

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Oul sau gaina? Naaa...
Cati ani a durat razboiul de 100 ani? A durat mai mult de faptlaughing

| Gumiix a răspuns:

• La ce numar ma gandesc acum?
• Ce voi manca peste 2 ani?

Hai ca glumesc. laughing

• Care a fost numele iubitei lui Mihai Eminescu din tinerete? ( Raluca )

• Ce religie aveau parintii lui Einstein. ( Evrei )

• Cati ani a doar razboiul de 100 de ani? ( nu stiu cat a durat dar stiu ca n-a durat 100 laughing )

• Care au fost cei mai cunoscuti 3 cronicari din Moldova? ( Grigore Ureche, Miron Costin, Ion Neculce )

• Unde s-a nascut Galelio Galilei si in ce an? ( 1564 la Pisa, Italia )

Ete na, daca le stie pe toate ori ii geniu ori ii tocilar. laughing

| Bellinda99 explică (pentru anonim_4396):

tonguetonguetonguetongue...batting eyelashes

| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Care insecta atinge cea mai mare viteza in zbor?(lacusta 90%)

| Bellinda99 explică (pentru Gumiix):

Aaa nu-i tocilar tonguetongue..Ca nu toceste tot ce stielaughing..Stie ca se uita mult la documentare pe Discovery..la din astea se uitatongue..Si stie asa mult pentru ca nu stiu ii prea desteptlaughingSi da ii un geniu..."Savantul clasei".smugsmugcool

| Gumiix a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

laughing) Nu conta. laughing Cert e ca n-a duart 100 de ani. rolling on the floor

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Aaa...aia-ilaughing

| Kiddzo a răspuns:

Spune-i chestia asta:
Intr-un avion sunt 500 de caramizi. Arunci una, cate raman? (Raspuns corect: 499). Cei trei pasi cu care bagi un elefant intr-un frigider (Raspunsu: deschizi frigideru, bagi elefantu, inchizi frigideru). Cei 4 pasi cu care bagi o girafa intr-un frigider (Raspunsu: deschizi frigideru, scoti elefantu, bagi girafa, inchizi frigideru). Este ziua regelui Leu si toate animalele merg la ziua lui in afara de un animal. Care e animalul care nu merge? (Raspuns: Girafa ca e in frigider). O baba vrea sa treaca o mlastina in care stau crocodili. Cum trece fara sa moara? (Raspuns: Crocodilii sunt la ziua regelui Leu). Baba moare. De ce? (Raspuns: I-a cazut caramida in cap!).
Bafta cu colegul tau! happy

| panarama94 a răspuns:

Da mai dal in pana mea, ia sa-l intrebi:ba cu prepara burebista cartofii? prajiti, copti sau fierti? cati saci de faina de porumb avea stefan cel mare? de unde si-a dat seama galileo galilei ca pamantul este rotund? cate sotii a avut solomon(600)? cu cate femei a faxcut sex tactu la viata lui?laughing ce dreakulaughing