| ReTz a întrebat:

Salutare la toata lumea, vin si eu cu o intrebare despre cum ar trebui sa procedez ca sa dau iarasi bacalaureatul.Am terminat acum doi ani scoala(am dat bacul dar nu l-am luat)pe un profil sportiv.Stie cineva cum trebuie sa procedez ca sa-l dau si anul acesta? Si in al doilea rand, cum as putea sa invat, ce carti ar trebui sa -mi cumpar sau cum sa fac rost de niste materiale pentru subiectele de anul acesta? Nu am cunostinte in liceul in care am fost si nu am de la cine sa iau personal...insa pot sa cumpar carti/manuale sau ce mai este nevoie, daca aveti cunostinte va rog sa ma indrumati.Am terminat liceu cu program sportiv.happy

5 răspunsuri:
| MTSimo a răspuns:

Pai la liceul cu program sportiv este cel mai usor. Nu exista niste " materiale pentru subiecte de anul acesta", materia pentru bac este aceeasi de ani de zile. La romana trebuie sa stii Enigma Otiliei, Testament, Luceafarul, Povestea lui Harap-Alb s.a.m.d, trebuie invatate toate pentru ca nu ai de unde stii care iti va pica tie, la mate toata materia 9-12, iar la a 3 disciplina difera de la caz la caz, eu am dar la biologie, cei de la economic la logica etc.

| ReTz explică (pentru MTSimo):

La sportiv nu dai bacul la mate tongue, dai la istorie si geografie happy.Romana-istorie-geografie.Ma gandesc de unde sa fac rost de lectiile predate? hm...

| MTSimo a răspuns (pentru ReTz):

Si mai bine daca nu dai la mate!

| ReTz explică (pentru MTSimo):

Pai e bine dar nu stiu de unde sa-mi fac rost la Istorie si Geografie de exemplu, ca la limba romana imi pot cumpara un manual de bac2016 nu e problema, dar la geografie si istorie nu stiu de unde sa-mi fac rost de materiale de pe care sa invat...hmm

| MTSimo a răspuns (pentru ReTz):

Sunt la geografie si istorie eseusi de alea pentru bac, eventual. imprieteneste-te cu unu de a 12 laughing