Normal,dar nu jumatate, ci un telefon nou! Desi sansele ca el sa faca asta, sunt minime.
Este vorba despre un all view x1 xtreme. este scump tinand cont de situatia lui financiara.
Daca telefonul inca iti functioneaza poti sa iti cumperi un nou display si sa nu ii mai ceri bani parerea mea fa cum vrei dar zic ca asa e frumos
Bai,ieri mi s-a intamplat mie asta, doar ca eu l-am spart unei fete, dar platesc eu tot, cu toate ca la mine a fost diferit, ea avut o mare parte din vina.Probabil zici daca sa ii ceri jumatate pentru ca ti-e frica de el si pentru ca e agresiv. Vorbeste cu parintii daca nu iti plateste tot.
Bună.
Părerea mea este că trebuie să vorbeşti cu părinţii tăi. Ei se vor duce la diriginte şi vor vorbi mai departe cu părinţii băiatului respectiv.
Nu trebuie să-ţi plătească JUMĂTATE, ci TOATĂ cheltuiala pentru reparaţie. Şi ce dacă nu are o situaţie financiară strălucită? Poate aşa se va învăţa minte să se comporte. Păi dacă ţi-l strică încă de două, încă de două ori îi laşi pe părinţii tăi să dea bani pe reparaţii?
Mi-a mai povestit un verişor că un coleg din clasa lui a pus de mai multe ori codul de deblocare până i-a blocat telefonul. S-a dus la Orange şi a dat 50 de lei să-l deblocheze. Cheltuiala a fost suportată de colegul lui, cum e şi normal. Faci cum crezi tu.
O seară plăcută!
Ne minti de ne rupi! Allwiew X1 Xtreme are Gorlia Glass, ceea ce il face aproape indestructibil, display-ul nu s-ar sparge de la un amarat de picior...
Am vorbit cu diriga si a luat legatura cu mama lui sa vedem ce zice.
Diorrus întreabă: