| Alexandru_Oprisan_1999 a întrebat:

Salutare lume, vreau sa intreb ceva de care sunt foarte curios.Eu sunt trist fara nici cel mai mic motiv.Am o prietena de 1 an si jumatate, am o mama grijulie si 2 bunici exceptionale.Ma simt oarecum trist mereu? Ma trezesc iar dupa 2-3 ore sunt la fel ca in fiecare zi. Obosit, indiferent sau trist.Nu prea rad si nici nu prea ma bucur de chestii.Stiu ca azi s-a agravat starea avand in vedere ca nu pot nici sa ma joc ceva, simt nevoia sa stau si atat.Intradevar am avut un trecut destul de "greu" din punctul meu de vedere dar dupa toate astea s-a ajuns la bine.Am fost foarte bine la inceputul anului pana la jumatate, facand sport dar acum m-am imbolnavit de gastrita si am luat o pauza, mai am o luna de somat.Ce as putea face? Vorbesc cu mama, cu prietena mea, cu bunica despre orice si oricand.Sunt deschis si sociabil.Dar SERIOS, sunt satul sa fiu trist.Fac tot timpul lucrurile care imi plac dar pana la urma ma plictisesc dupa un timp.Astept un raspuns si sunt sigur ca si voi vreti o funda! Multumesc mult!

6 răspunsuri:
| AnYyCrZ a răspuns:

Asta e monotonie. Schimba-ti activitatile, mediul, poate chiar si prietenii.

| Devilgrim a răspuns:

Fa-ti prieteni sau prieteni de la bloc /scoala /liceu devil
Mergeti cu corturile noaptea sau la un gratar, footbal, film la un biliard sau la pescuit ce-ti place tie...

Incearca ceva ce nu ai mai facut pana acum care crezi ca o sa te poti distra cu cineva devil

Bafta

| Alexandru_Oprisan_1999 explică (pentru AnYyCrZ):

Si prin schimbarea activitator ce as putea face? Stau la oras.

| Alexandru_Oprisan_1999 explică (pentru Devilgrim):

Nu prea merge laughing

| 7octombrie a răspuns:

Esti tanar, viata-i lunga! Profita de tot ce ai si incearca sa te bucuri de persoanele din jurul tau. Daca poti, incearca sa iti ocupi timpul cu diferite activitati, utile pentru tine si pentru viitorul tau. Socializeaza mai des, mai mult, mai profund, iesi din statutul asta ce nu iti face bine..Succes!

| Alexandru_Oprisan_1999 explică (pentru 7octombrie):

Sper sa ies curand! Asta incerc zilnic!