Buna!
Eu zic sa nu faci greseala sa te desparti de actualul. Esti cu el de mult timp,il iubesti. Doar ca intre voi a cam intervenit monotonia si simti nevoia de ceva nou.
In orice cuplu,exista certuri,iar asta te face sa renunti ''cu celalalt zambesc mereu''
Da,zambesti. Nu esti intr-o relatie cu el, nu esti ingrijorata si geloasa pentru el.
Chiar daca acum, zambesti, cu el. Pe parcurs nu se stie.
E normal ca iubitul tau sa te simta schimbata. Esti absenta si ingandurata. Iar asta il face sa-si puna in semn de intrebare.
Se spune sa nu alergi dupa doi iepuri ca nu prinzi niciunul. Asa ca, ai grija!
Hmm te inteleg foarte bine la mine e tot asa... draga daca te simti bine cu el ap gata ce mai astepti ...lasa pe ala si intilnestete cu acela cu care iti mai bine
Da stiu asta ca nu voi prinde niciunul.Si oarecum creed ca pot renunta. Adica actulalul ma iubeste si nici eu nu stiu ce e in capul meu Cert e ca trebuie ca amandoi sa fim fericiti dar de ce sunt asa? De ce el are ochi doar pentru mine si eu nu ma pot controla? de ce?
Pai,in principiu pentru ca esti o fire mai ''zurlie'' sa zic asa, dornica sa cunoasca si altceva, in afara de lucrul posedat.
Daca te vei saruta cu altul, vei realiza ca nu simti nimic pentru acel baiat si tot la iubitul tau vei reveni.
Eu nu cred ca iti place noul tip, ci doar iti e simpatic (ca amic) din cauza ca te face sa zambesti.
Nu confunda lucrurile!
Succes!