Daca te vei lasa nu te vei opri din gandit la acest joc, insa trebuie sa te joci mai putin. Iar cu gandurile care-ti vin, schimba subiectul. Daca vrei sa te lasi, lasa-te treptat.
Asa am si eu un coleg, joaca metin2 toata ziua, daca ma crezi nu vine la scoala cu saptamanile si sta acas inchis in camera si joaca metin2, da s-a lasat de joc cand parinti lui lau descoperit si iau confiscat laptopul. Da eu i-am dat un sfat: sa joace metin2 acolo o ora 2 3 da el statea si noaptea, cel mai bine ar fi sa te increzi in sine sa ai ambitie si sa te lesi de joc, cat mai curand ca nu ebine ce faci(funda?:X)
Asculta-ma bine! Si eu am jucat metin2 ro ca disperatu! jucam de la 14:30 cand ajungeam acasa de la scoala pana seara tarziu! Situatia scolara in acel timp a scazut considerabil! medie de la 9+ la 6-7! Doar jocul acela imi era in cap. Mi-e mi-a fost spart contul si de atunci nu mai joc si ma simt liber, situatia scolara a revenit! Te sfatuiesc sa-ti dai contul unui prieten si nu mai intra pe el.
Multumesc mult pentru raspunsuri o sa tin cont, deocamdata mai astept raspunsuri si dau funda celui mai bun
Prietene esti ca in fosta mea situatie eu jucam vreo 6 ore pe zi tota ziua metin2 si avem instalate in pv vreo 30 de metinuri private si din alea eram disperat pina intr-o zi ma fraierit unu si mi-a luat ribul=(o arma) si de atunci mi-am aruncat tote itm pe jos si la jucatori fa si tu acelasi lucru si o sa te simti free serios e forte bine o sa stai cu prieteni, colegi, familia etc. Acest joc este parca o exorcizare cind te joci prima dat nu te mai poti lasa de el dar trebuie sa ai prieteni si sfaturi bune bft tine cont de raspunsul meu.
E adevarat si eu am jucat metin2 destul de mult dar e bine sa incerci sa gasesti ceva care sa iti placa, sa te faca s aauiti de metin ca daca ai incerca sai dai contul cuiva, sa-ti arunci itemele sau sa incerci sa te lasi brusc o sa faci mai rau ca ti se face dor de el si o sa stai mai rau cu gandu.Deci e mai bine sa gasesti ceva sa-ti placa, nu stiu sa iesi pe afara, sau sa-ti bagi altceva in gand.Incearca si poate o sa tina sau alta metoda dar nu prea e buna sa faci pe metin acelasi lucru mereu pana te plictisesti de el si nu mai vrei sa joci. Sper ca te-am ajutat.
Diddy întreabă:
oHirotoKun întreabă: