Buna, si eu dau bacu' deci sa ne uram unu altuia bafta;) desi nu sunt la profilul mate-info ci la tehnic, as putea sa-ti dau cateva sfaturi, stiu ca toti iti spun ceva de genu ''faci ce-ti place, e alegerea ta'' /:) dar daca stam bine si ne gandim asta cam asa e, degeaba ai da sa spunem la o facultate cu profil IT, daca tie nu-ti place..chiar conteaza ceea ce vrei tu.
Sincer desi iti spun toate aceste lucruri, nici eu nu stiu exact unde voi da :)).
http://www.alegefacultatea.ro/ poate te va ajuta :P.
Ok, acum sa-ti raspund concret la intrebare, judecand faptul ca esti la mate-info, iti va fi usurel sa te descurci la o facultate tehnica, cum ar fi Ingineria sau IT-ul, iar daca iti place limba engleza, singurele solutii ar fi sa urmezi o facultate umanista, de unde te poti angaja ca translator, prof. de engleza :|, si nu numai.
Acum depinde foarte mult si de personalitatea ta si de ceea ce te atrage, nu vrei sa regreti peste ani o decizie gresita, luata la intamplare.
Gandeste-te bine!
Oricum singurul lucru care conteaza acum e sa iei bacu', restul vine de la sine.
Mult succes la bac! Sper sa-l luam cu bine!;)
Oops, am crezut ca esti a 12 a acum....nu conteaza succes la anul!