| 12manuq a întrebat:

Salutare,sunt in clasa aXI-a si urmeaza dupa cum stiti si voi, bac, alegerea facultatii si asa mai departe..Problema este ca inca nu m-am decis exact asupra carei facultati sa optez.Intr-un timp ma gandisem sa dau la politie,dar multi mi-au zis ca nu se merita intrucat se plateste prost, se intra greu. Urmatoarea pe lista ar fi fost ISE-ul dar la fel se spune ca nu o sa rezolv nimic cu aceasta facultate, mai aveam in gand sa merg la ASE dar nu stiu ce sa zic..Eu la liceu am note bunicele, nu sunt nici ultimul nici primul din clasa.Cel mai bine ma pricep la engleza...Am uitat sa specific ca sunt la mate-info (Real). Puteti sa imi ziceti cei ce ati urmat aceasta ramura a liceului sa imi ziceti la ce facultate ati mers? Si fara raspunsuri "este alegerea ta " si etc.Am pus intrebarea pentru ca nu mai am idei.Multumesc anticipat :*

3 răspunsuri:
| VanessaTya a răspuns:

Buna, si eu dau bacu' deci sa ne uram unu altuia bafta;) desi nu sunt la profilul mate-info ci la tehnic, as putea sa-ti dau cateva sfaturi, stiu ca toti iti spun ceva de genu ''faci ce-ti place, e alegerea ta'' /:) dar daca stam bine si ne gandim asta cam asa e, degeaba ai da sa spunem la o facultate cu profil IT, daca tie nu-ti place..chiar conteaza ceea ce vrei tu.
Sincer desi iti spun toate aceste lucruri, nici eu nu stiu exact unde voi da :)).
http://www.alegefacultatea.ro/ poate te va ajuta :P.
Ok, acum sa-ti raspund concret la intrebare, judecand faptul ca esti la mate-info, iti va fi usurel sa te descurci la o facultate tehnica, cum ar fi Ingineria sau IT-ul, iar daca iti place limba engleza, singurele solutii ar fi sa urmezi o facultate umanista, de unde te poti angaja ca translator, prof. de engleza :|, si nu numai.
Acum depinde foarte mult si de personalitatea ta si de ceea ce te atrage, nu vrei sa regreti peste ani o decizie gresita, luata la intamplare.
Gandeste-te bine!
Oricum singurul lucru care conteaza acum e sa iei bacu', restul vine de la sine.
Mult succes la bac! Sper sa-l luam cu bine!;)

| VanessaTya a răspuns (pentru VanessaTya):

Oops, am crezut ca esti a 12 a acum....nu conteaza succes la anul!winking

Răspuns utilizator avertizat