| markusisred a întrebat:

Salutare,sunt minor și m-am apucat de jocuri de noroc(pariuri) din Octombrie 2022, am jucat haotic și pana in prezent pierderile mele sunt estimate la aproximativ 1000 lei! Ce ar trebui sa fac? Eu mi-aș fi dorit foarte mult sa recuperez acești bani dar nu am idei de soluții bune, ce îmi recomandați?

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Iti recomand foarte serios sa te lasi, banii pierduti sa fie taxa pentru invatatura de minte.
In functie de varsta pe care o ai poti recupera banii muncind ceva, pe o perioada limitata.

| rxbiesx a răspuns:

Nu-mi dau seama daca glumesti, dar daca nu, frate, la jocuri de noroc nu câștigi niciodata. dar credeam ca asta e ceva ce toată lumea știe. nu mai baga, ca nu îți vei recupera banii in veci. tot ce vei face va fi sa pierzi și mai mulți bani

| markusisred explică (pentru Ioandelasal):

Da eu sunt conștient ca pot sa pierd înzecit dar pentru mine e exact ca un drog și atunci când bag simt un sentiment puternic de plăcere

| markusisred explică (pentru rxbiesx):

Dar totuși alții de ce câștiga mii sau zeci de mii de euro de la păcănele și pariuri sportive?

| just4ubr2015 a răspuns (pentru markusisred):

Pentru ca joaca cu cap si asculta de altii daca nu te pricepi sa joci nu mai joci

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru markusisred):

Lupta sa te opresti. Poti obtine satisfactie si din activitati unde sa nu pierzi multi bani.

| DEVdani a răspuns:

Jocurile de noroc sunt o patimă păcătoasă.
Jocurile de noroc implică înşelăciune.

Jocurile de noroc sunt o cursă pentru cei lacomi.
Oamenii care vor să se îmbogăţească repede şi fără să depună muncă, apelează la jocurile de noroc de multe ori, mai ales când sunt încă adolescenţi şi tineri.

Jocurile de noroc sunt o patimă păcătoasă, adică o dorinţă aprinsă care pune stăpânire pe om şi el nu se mai poate stăpâni,
devenind robul acelei patimi rele şi apoi, odată prinşi în această patimă rea, nu se mai pot elibera de ea.

Am observat că oamenii care au fost prinşi în această patimă rea a jocurilor de noroc, devin obsedaţi de ea şi nu se mai pot elibera.
Dependenţa aceasta de jocurile de noroc este o patimă păcătoasă şi cel care este prins de ea se află în robia păcatului.

Trebuie sa te OPRESTI, trebuie sa constientizezi faptul ca SCOPUL acestor JOCURI DE NOROC,
nu sunt pentru viata ta si pentru ajutorul tau, ci doar sa te distruga, atat financiar, cat si psihic!

Incepe sa citesti Cuvantul Lui Dumnezeu, Biblia.
Incepe cu Noul Testament.
Fiul Lui Dumnezeu iti va vorbi in mod personal, inimii tale, mintii tale.

Matei 11:28

Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.
Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima;
şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre.
Căci jugul Meu este bun şi sarcina Mea este uşoară.

Acum esti tanar, trebuie sa te pregatesti pentru viata, sa iti faci un rost in viata, un viitor!
Studiaza, citeste, invata!

Un sfat din partea mea pentru tine:

Poti de acum de mic, sa inveti la MATEMATICA ( nu este greu, este usor, putin mai greu la inceput, pana prinzi GUSTUL )
Te pregatesti la MATEMATICA ( Si urmezi o facultate tehnica, gen Politehnica )
Poti sa ajungi un PROGRAMATOR si sa ai un salar foarte bun, foarte mare.
Politehnica AC - Informatica / 3 ani de zile
Politehnica AC - Ingineria Sistemelor / 4 ani de zile

In viata fiecarui om, intervin multe probleme si de multe ori nu stim la cine sa apelam pentru un sfat
sau mai bine spus, pentru rezolvarea problemei respective!

Apeleaza cu INCREDERE la Fiul Lui Dumnezeu si EL te va binecuvanta, cu o familie, cu un servici,
si la sfarsitul calatoriei tale pe acest pamanat, vei avea parte si de MANTUIRE.

Domnul sa te binecuvanteze cu mantuire si sa lumineze mintea ta, cu lumina Lui.

Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.

| Scarecrown a răspuns:

Salut, 90% din oamenii care joaca pierd sau se lasa, iti recomand sa continui deoarece nu stii niciodata de unde o sa vina pestele cel mare! Bafta in continuare si spor la septari

Răspuns utilizator avertizat
| Scarecrown a răspuns (pentru Violleta2022):

Draga doamna, spre deosebire de dvs, detin studii superioare, pe intelesul tuturor "facultate" si "master", as aprecia sa faceti comentarii persoanele de rangul dvs, adica pleaba

| markusisred explică (pentru Violleta2022):

Buna seara, Draga doamna! Mare dreptate aveți in ceea ce ați spus, eu am băgat sute de lei in contul făcut cu numele mamei mele, iar eu acele sute le-am depus de pe cardul meu de minor! Din acel moment nu mai puteam niciun cent sa retrag cash, fiindcă regulamentul zice clar:Retragerea se realizează doar prin aceeași metoda cu cea a depunerii și înainte de a retrage eu trebuia sa fiu verificat cu extrasul de cont care bineînțeles era al meu(de minori) și în acel moment am realizat cât de mult am putut greși și mai ales ca și dacă câștigam mulți bani in contul online tot nu îi puteam retrage absolut niciodată!