Cred ca asta ti s-a intamplat sa nu excluzi chestia asta eu cred in asa ceva ...Nush ce sa zic du-te si tu la o ghicitoare ceva poate te ajuta sau sa iti spuna ce se intampla cu tine...Nu o lua in deradere incearca si tu la cineva care se pricepe in din astea ca poate o sa ti se intample ceva mai rau cum ar fi un accident ceva (Doamne fereste). Plus ca are sin obiect de-al tau care iti apartine s-ar putea sa-ti fi facut farmece
Baftaa!
Da nu am la cine sa ma duc ca nu stiu alta vrajitoare in afara de hoasca aia
Stiu eu una sta pe la mine pe aici ) Gata acum serios... Poti sa mai mergi si la Biserica mai spovedestete )
Exact! Tu chiar crezi in chestia asta! Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu un psiholog, un preot. Asculta parerea lor. si in final, confrunt-o pe fata. Incearca sa ai o reatie cu o alta fata, incearca sa fii mai optimist.
: ))))))))) Ti se intampla asta pentru ca tu, tot crezi in asta, Daca vei inceta sa crezi atunci totul Va disparea >>>
Prima data nu am crezut nici eu crede-ma si eu cred ca e o prosite dar... dupa ce am auzit despre ea de de vara trecuta o pune ma-sa sa se ciufuleasca cu altii pentru bani...
A, Si daca ai auzit? Esti constient ca vrajitoria nu exista asa-i? : ))
STIU MA au fost arse in evu` mediu
)))))))))))))))))))))))), Mdea Da si mi-e funda = ))
)))
Mi s-a intamplat in urma cu 2 ani eram cu un baiat pe care nu il placeam stateam cu el k tot plangea dupa mine el ma iubea foarte tare iar eu nu... intr-o seara i-am spus ca nee despartim era foarte frig si eram racitasi imi curgea nasul si mi-a dat un pachet de servetele si mai eram cu o fata mi-a cerut un servetel si nu m-a lasat sa ii dau peste 3 zile eram moartaa moarta dupa el si nu imi mai acorda atentie am vrut sa ma omor de 4 ori apoi am realizat k matusisa sta sa faca farmece am fost la altcineva ma dezlegat si a trecut...
acestaesteunnume întreabă:
Andrei67y5 întreabă: