: ))))))))) Ti se intampla asta pentru ca tu, tot crezi in asta, Daca vei inceta sa crezi atunci totul Va disparea >>>
Prima data nu am crezut nici eu crede-ma si eu cred ca e o prosite dar... dupa ce am auzit despre ea de de vara trecuta o pune ma-sa sa se ciufuleasca cu altii pentru bani...
Exact! Tu chiar crezi in chestia asta! Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu un psiholog, un preot. Asculta parerea lor. si in final, confrunt-o pe fata. Incearca sa ai o reatie cu o alta fata, incearca sa fii mai optimist.
Cred ca asta ti s-a intamplat sa nu excluzi chestia asta eu cred in asa ceva ...Nush ce sa zic du-te si tu la o ghicitoare ceva poate te ajuta sau sa iti spuna ce se intampla cu tine...Nu o lua in deradere incearca si tu la cineva care se pricepe in din astea ca poate o sa ti se intample ceva mai rau cum ar fi un accident ceva (Doamne fereste). Plus ca are sin obiect de-al tau care iti apartine s-ar putea sa-ti fi facut farmece
Baftaa!
A, Si daca ai auzit? Esti constient ca vrajitoria nu exista asa-i? : ))
)))))))))))))))))))))))), Mdea Da si mi-e funda = ))
Da nu am la cine sa ma duc ca nu stiu alta vrajitoare in afara de hoasca aia
Stiu eu una sta pe la mine pe aici ) Gata acum serios... Poti sa mai mergi si la Biserica mai spovedestete )
Mi s-a intamplat in urma cu 2 ani eram cu un baiat pe care nu il placeam stateam cu el k tot plangea dupa mine el ma iubea foarte tare iar eu nu... intr-o seara i-am spus ca nee despartim era foarte frig si eram racitasi imi curgea nasul si mi-a dat un pachet de servetele si mai eram cu o fata mi-a cerut un servetel si nu m-a lasat sa ii dau peste 3 zile eram moartaa moarta dupa el si nu imi mai acorda atentie am vrut sa ma omor de 4 ori apoi am realizat k matusisa sta sa faca farmece am fost la altcineva ma dezlegat si a trecut...
acestaesteunnume întreabă:
Andrei67y5 întreabă: