| CAMIOANIEEE a întrebat:

Știti că tocmai a început școala,să încep! Am început liceul azi, mi-am cunoscut colegii, dar..sunt prea timid, și mă simt diferit față de ceilalți.Eu nu chiulesc,nu răspund la ore,nu fumez(nici nu voi fuma), nu mă bat.Dar parcă mi-e frică să zic ceva, mă refer că nu știu ce să zic. nu știu să încep o discuție cu ei.Nu vreau să mă creadă un ciudat.În clasele 5-8 eram batjocurit,practic,fără motiv, și nu mai vreau să se întâmple asta, nu mai suport încă 4 ani așa.Cum să nu mai fiu așa retras? Cu fetele nici nu știu să vorbesc.Cum să-i fac pe ceilalți să râdă? Vă rog, ajutați-mă, vreau să știu cum să fiu mai sociabil.Scuze de lungimea întrebării(nu-mi răspundeți cu Fii tu însățistraight face). Mulțumesc anticipat

7 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Acum e șansa ta, schimba-te, prima impresie e cea care valoreaza cel mai mult. Poate nici ei nu sunt rai, batausi sau fumatori dar cei mari ii testeaza si daca ei pica testul sunt batjocoriti. Ei se fac ca sunt rai, majoritatea si dupa un timp devin asa din pacate. Nu te lasa prins in arta manipularii. Un coleg ok trebuie sa ai prin clasa, incearca sa vorbesti cu coegul de banca. O sa scapi de timiditate daca faci glume bune si ii faci pe colegii tai sa rada.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Comunica mai mult.Nici eu nu chiuleam in generala, dar la liceu mai plecam de la ore.
Invata sa fii mai sociabil si atunci totul va fi bine.

| MaryyraM a răspuns:

Aceasi problema am avut-o si eu anul trecut. Nu e posibil sa te intelegi cu toata lumea, insa poti sa iti faci un grup cu care sa te intelegi bine. Gasiti subiecte comune de discutat. La ore e important sa raspunzi, insa poti iesi la tabla sa scrii, nu doar sa vorbesti, iar asa profii vor vedea ca esti un elev bun. succes la liceu! :*

| CAMIOANIEEE explică (pentru MaryyraM):

Mulțumesc! eu de obicei la ore nu vorbesc, mai răspund când știu și eubig grin

| CAMIOANIEEE explică (pentru AtateaConditii):

Nu prea știu să fac glume..aia-i fazasad

| AtateaConditii a răspuns (pentru CAMIOANIEEE):

Atunci fă ce te pricepi tu. La ce te pricepi?

| CAMIOANIEEE explică (pentru AtateaConditii):

Astăzi m-am descurcat bine.Cred că încerc să-i imit puțin, să înțeleg comportamentul lor.Și...nu mi-am găsit încă talentullaughing.