Bucurestiul este un oras care iti ofera multe posibilitati economice, dar n-as spune ca este un oras in care sa te muti pentru calitatea vietii. As alege mai degraba Clujul, unde o sa gasesti exact ceea ce-ti doresti: o gramada de tineri, pub-uri, spatii verzi, omenie etc.
De asemenea, in Cluj o sa gasesti oameni dispusi sa te ajute (ca tot spuneai ca nu esti descurcaret). Asta nu o sa se intample in Bucuresti.
De ce nu te duci mai bine in Timisoara? E un oras mult mai fain, in primul rand ca oameni, e arhitectura frumoasa, ai si pub-uri, baruri si ce te mai intereeaza, chiriile sunt ceva mai ieftine, sunt si spatii verzi, ti-e mai aproape de casa etc.
Salutări!
Ca cineva care locuiește în București, da, ai multe posibilități, cum s-a spus mai sus, dar sunt două tipuri de oameni în București, bucureștenii și non-bucureștenii, care vor fi într-un conflict indirect pentru totdeauna, eu unul pot spune că nu îmi place deloc, nu îmi plac orașele foarte mari, aglomerația, nici nu mai pomenesc, eu aș alege Clujul, Constanța, chiar și Călărași(de unde sunt chiar), sau Slobozia, dar în fine, dacă ție îți place, go for it!
Eu am preferat-o Bucurestiului si stau mult mai departe de Timisoara fata de tine si nu regret deloc
M-am nascut in Bucuresti si locuiesc in Bucuresti.Iti pot spune ca traficul da, e infernal, e cam poluat si sincer daca nu esti de aici, chiar nu merita sa vii sa locuiesti in Capitala. Alege un oras mai linistit.Si cred ca in curand vor disparea si spatiile verzi din Bucuresti .