| Gui_Noel_2000 a întrebat:

Aceasta este prima mea postare, sper sa fie totul in regula. Locuiesc in Arad, am 18 ani si visul meu e sa ma mut definitiv in Bucuresti. Am auzit lucruri bune si rele despre capitala, am auzit ca este un trafic infernal dar il poti evita, din moment ce nu am masina pentru mine mersul cu bicicleta sau cu metroul nu reprezinta o problema, deci as putea trece cu vederea peste aglomeratie. Unul din motivele primare pentru care imi doresc sa ma mut este architectura cladirilor din Bucuresti, existenta a multor spatii verzi (ceea ce nu prea vezi in Arad, cel putin nu in cartierul meu) si a multor pub-uri, bar-uri etc, sincer sa fiu as pleca dupa ce termin liceul adica anul viitor. Problema e ca nu sunt asa descurcaret si am sa ma obisnuiesc greu sa stau singur in chirie, dar putem trece si peste asta. Ce vreau eu de la voi? Ei bine, doresc sa imi spuneti daca Bucuresti-ul e un oras in care merita sa locuiesti si in ce sector merita sa te muti, va multumesc! (Astept si sfaturi, etc)

9 răspunsuri:
| gratargratar a răspuns:

Bucurestiul este un oras care iti ofera multe posibilitati economice, dar n-as spune ca este un oras in care sa te muti pentru calitatea vietii. As alege mai degraba Clujul, unde o sa gasesti exact ceea ce-ti doresti: o gramada de tineri, pub-uri, spatii verzi, omenie etc.

| gratargratar a răspuns (pentru gratargratar):

De asemenea, in Cluj o sa gasesti oameni dispusi sa te ajute (ca tot spuneai ca nu esti descurcaret). Asta nu o sa se intample in Bucuresti.

| Adry05 a răspuns:

De ce nu te duci mai bine in Timisoara? E un oras mult mai fain, in primul rand ca oameni, e arhitectura frumoasa, ai si pub-uri, baruri si ce te mai intereeaza, chiriile sunt ceva mai ieftine, sunt si spatii verzi, ti-e mai aproape de casa etc.

| darrio2007 a răspuns:

Stai in Arad.

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Ca cineva care locuiește în București, da, ai multe posibilități, cum s-a spus mai sus, dar sunt două tipuri de oameni în București, bucureștenii și non-bucureștenii, care vor fi într-un conflict indirect pentru totdeauna, eu unul pot spune că nu îmi place deloc, nu îmi plac orașele foarte mari, aglomerația, nici nu mai pomenesc, eu aș alege Clujul, Constanța, chiar și Călărași(de unde sunt chiar), sau Slobozia, dar în fine, dacă ție îți place, go for it!

| Gui_Noel_2000 explică (pentru 1231242):

Multumesc

| Gui_Noel_2000 explică (pentru Adry05):

O sa iau in considerare si Timisoara. Mersi de raspuns

| Adry05 a răspuns (pentru Gui_Noel_2000):

Eu am preferat-o Bucurestiului si stau mult mai departe de Timisoara fata de tine si nu regret deloc

| Nirvanaaa a răspuns:

M-am nascut in Bucuresti si locuiesc in Bucuresti.Iti pot spune ca traficul da, e infernal, e cam poluat si sincer daca nu esti de aici, chiar nu merita sa vii sa locuiesti in Capitala. Alege un oras mai linistit.Si cred ca in curand vor disparea si spatiile verzi din Bucuresti happy.