| PiNNoTheGamer a întrebat:

Salutare TPU am 14 si de la inceputul semestrului al doilea din clasa a-8a o fata s-a mutat in clasa la noi si simt ceva pentru ea dar nu am curajul sa ii destanui sentimentele fata de ea.Si imi este frica sa nu ma respinga si din cauza aspectului fizic.Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| 26Geo a răspuns:

Trimite-i un biletel in care sa scrie asa:Buna,te plac,vrei sa iesim la o plimbare/suc? Numele tau apoi si gata:d Daca te refuza,macar scapi de acea respingere personala(fata in fata,e umilitoare) si o sa-ti dai seama daca va vrea sau nu. Daca vrea,bafta in continuare, daca nu, treci peste, inseamna ca e superficiala(daca nu iti da mesaj inapoi in care sa-ti spuna ca te vrea ca pe un amic, nu iubit) si nu are rost sa-ti bati capu cu ea.Bafta

3 răspunsuri:
| AndreyG a răspuns:

Da cu "TE IUBESC" am dat-o si eu in bara. Fii atent. sa nu te grabesti. Trebuie sa-i fii mai intai prieten apoi sa incerci altceva. daca nu are incredere in tine degeaba. sa nu pari disperat, crede-ma.

| Iubibilăă a răspuns:

Spune-i pur si simplu cao placi.
Nu fi timid, fi curajos si sincer.
Pa, pa.

| EditionSex a răspuns:

Frate este o vorba,, Incercarea moare n-are '' si e bine cate o data sa o aplicam.De unde sti tu ca nu te place din cauza aspectului fizic. Poate este genul de fata care nu se uita doar la astpect ci si la interior.Eu te sfatuiesc sa o dai naibi de frica si sa-ti iei inima in dinti si sa-i zici,, TE IUBESC'' cel mai dulce cuvant pe care poti sal spui.Bafta.Funda?big grin