| aspire7 a întrebat:

Am decis sa-mi organizez putin viata.Am 17 ani trec clasa a 11-a... am sa dau bacul peste 2 ani.

Vreau usor usor sa scap de chestiile care imi retin timp:Facebook, internet, jocuri si alte bazaconii....petrec mult timp pe calculator, zic sa stau macar o ora si jumatate pe zi...in timpul asta sa mai fac altceva, sa mai lucrez cu tata, sa invat, sa fac sport si alte chestii, stiu ca imi va fi greu sa rezist departe de jocuri, de facebook(vreau sa-mi inchid contul), pentru ca am devenit usor, usor, sclavul calculatorului.Ce imi recomanda-ti sa fac ca alte activitati, cand mai am timp liber?, si cum sa fac sa scap de chestiile de mai sus? Multumesc, si sper sa imi dati raspunsuri bune!

Răspuns Câştigător
| ReveuseKaari a răspuns:

In primul rand se scrie recomandati nu recomanda-ti, dar bravo tie ca incerci sa scrii corect! Poti sa te apuci de un sport precum inotul, baschetul sau poti sa iti faci un abonament la sala si astfel in loc sa stai la calculator faci o activitate sanatoasa care te va face si sa arati mai binewinking Sportul are un efect calmant, iti descarci energia si o sa iti creasca stima de sine. In plus corpul elibereaza endorfine dupa cateva minute de efort fizic constant, care te fac sa fi intr-o dispozitie buna si produce serotonina, numita si "hormonul fericirii". Poti sa iesi afara cu prietenii mai des, si in loc sa vorbiti pe facebook mergeti la un fotbal sau pur si simplu iesiti sa povestiti. Poti sa iti stergi jocurile din calculator, si in loc sa te apuci sa citesti cartihappy Vei descoperi un "storyline" mai interesant si te vor captiva repede daca stii sa le alegi pe cele care iti plac. In plus ai putea sa te apuci sa citesti lucruri suplimentare la materiile care te atrag, sau din contra, sa recapitulezi si sa incerci sa le intelegi mai bine pe cele care iti produc probleme. Bafta si felicitari pentru initiativahappy

2 răspunsuri:
| DedeeAndreea a răspuns:

Simplu.Faci ceea ce iti place si uiti de Facebook si restul.

| stelar99 a răspuns:

Arunci calculatorul pe geam! Este singura solutie...altfel daca il ai in casa cu tine, s-ar putea sa te atraga laughing tongue. Glumeam.
P.S : Sa faci un lucru care iti ocupa timpul, dar sa iti si placa happy (de ex un sport care iti place sau statul cu prietenii, poti sa joci ce joci pe facebook dar in realitate laughing )