Din ce am citit inteleg ca ea a fost mereu acolo sa te asculte, dar tu ai fost acolo pentru ea? Adica poate nu i-ai oferit destula atentie si a devenit mai distanta din aceasta cauza. Incearca sa faci ceva frumos pentru ea sau sa pregatesti o zi numai pentru voi doi si incearca sa comunici cu ea pentru ca daca nu o intrebi de ce se comporta asa nu ai de unde sa stii.
E foarte greu sa ma vad cu ea, problemele ei cu parinti o devaforizeaza si nu se poate pentru ca are si o sora geamana si e greu una fara alta...si dabea ce stau cateva ore in cateva saptamani...e greu pentru mine, i-am oferit atentie multa si i-am scris mereu multe mesaje, dar nu mai pot eu sa o duc tot asa..sa-mi raspunda greu cand eu ii acord tot timpul ei iar ea mi-l batjocoreste.
Poate are probleme cu parintii sau ceva. Trebuie sa intelegi ca pe langa relatia care o are cu tine mai are si o viata personala. Incearca sa fii deschis cu ea si sa o intrebi ce se intampla de se comporta asa si spune-i nemultumirile tale. Comunicarea este cheia din punctul meu de vedere. Oricum zic ca este mult mai bine sa incerci sa comunici decat sa lasi totul la voia intamplarii.
Cel mai bine e sa incerci sa rezolvi problemele cu ea iar daca vezi ca nu se poate las-o asa, daca nu poti comunica cu ea atunci nu aveti nici-un vitor si nu are rost sa va amagiti degeaba.
Esti intr-o postura destul de proasta.
Inteleg ca esti atasat de ea, dar chiar si asa parerea mea e ca relatia voastra nu va putea supravietui. Ai spus ca au existat certuri, despartiri, asta ar fi trebuit sa-ti dea de inteles de la bun inceput ca ceva nu merge.
Tu trebuie sa fii constient ca relatia in care esti nu merge, si cam orice ai face nu o poti repara.
Sfatul meu e sa te conformezi si sa treci peste aceasta relatie, chiar daca tu o iubesti, intr-o relatie nu poti face nimic de unul singur.
Asa ca mai bine economiseste timp, si acomodeaza-te cu ideea ca nu merge, ca nu a fost sa fie.
Spune multumesc pentru ceea ce a fost intre voi, si mergi mai departe, alta solutie nu exista, o relatie intre voi e doar o amagire, oricat ai incerca nu va mai fi ca la inceput.