| CatalinFTW a întrebat:

Am si eu o problema si nu stiu cum sa scap de ea. E legata de scoala. Deci, am intrat la profilul mate-info. Eu la evaluarea nationala am luat 10 la matematica, dar, sincer va spun ca nu stiu mai mult de nota 7, maxim 8. Am avut un noroc foarte mare pentru ca mi-a picat exact ceea ce stiam, altfel luam nota mai mica. Problema propriu zisa este ca mi-e foarte frica de BAC-ul la mate. Stiu, stiu, sunt de-abia clasa a 9-a, dar sunt o fire extrem de pesimista. De fiecare data cand ma uit, de curiozitate la subiectele de la bac, imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Stiu ca e normal sa nu inteleg nimic de acolo, din moment ce mai am de studiat 4 ani dar totusi. O alta problema e ca profesorul cu care fac mate e destul de slab. Adica, cel putin asa il vad eu, cam de la jumatatea orei nu mai inteleg nimic din ce face pe tabla... Daca dintr-a noua nu-s capabil sa tin ritmul, ce fac la bac? Nu stiu cum sa scap de frica asta. Cineva, ceva sfaturi? Daca-mi puteti spune cum sa scap de frica asta, de pesimismul asta si daca mi-ati putea da un site, ceva de unde pot invata cat de cat matematica singur, v-as fi foarte recunoscator happy Funda, de asemenea happy

2 răspunsuri:
| Bianca31B a răspuns:

Daca nu intelegi ce faci la ore. Transfera-te la alt liceu sau ia ore in particular. Stai linistit ca pana la bac mai ai si avand in vedere nota luata te vei descurca garantat happy si mie imi place matematica doar ca eu dau examenul anul asta :3 multa bafta

| CatalinFTW explică (pentru Bianca31B):

Mult succes la examen! Legat de un eventual transfer, acesta e singurul liceu din zona mea. Sa ma transfer ar insemna sa fac naveta si nu cred ca e o optiunea prea buna... M-am gandit sa fac pregatire dar am vorbit si cu parintii, chestia nasoala e ca nu stau foarte bine dpdv financiar. Voi face 100% meditatii in clasa a 12-a dar pana atunci nu prea cred... Oricum, multumesc mult pentru sfaturi si pentru timpul acordat happy