| vallydboy a întrebat:

Salutare TPU, Ce cadou să-i fac prietenei mele, încurand luna aceasta înplinește varsta de 18 ani, Eu sincer m-am gandit la un telefon Samsung s6 edge a plans o zi că maicasa nu i l-a luat ca nu avea fonduri, un inel de aur care să reprezinte căsnicia și nuștiu cum sa procedez cum să-il dau, un buchet de flori 16 roși +1 alb, Tablou cu poză noi doi si o scrisoare de drgst. Rog miștocari să se abțină, vă rog să ma ajutati in privința inelului pe ce mana se pune pe ce deget cum aș putea proceda, ziua ei cade intr-o joi zi de scoala (e in clasa xII) O iubesc foarte Mult și o respect pentru că incă este (Fecioară)! Mulțumesc anticipat...

4 răspunsuri:
| Holy2010 a răspuns:

In concluzie vrei sa o ceri de nevasta? Chiar crezi ca esti pregatit de casnicie cand tu nici macar nu stii la ce mana si pe ce deget se pune inelul?! Telefonul e ok daca iti permiti insa ma ierti...cum sa plangi ca un copil razgaiat ca mami nu ti-a luat telefon ca nu a avut bani?! E lipsa de maturitate si probabil nu a muncit o ora in viata ei ca sa realizeze cat de greu se fac banii. Crezi ca o asemenea fata e pregatita pentru casnicie?! E o intrebare absolut pertinenta pe care trebuie sa ti-o pui. Spui ca o iubesti si o respecti pentru e "fecioara" dar daca un himen intact e singura ei virtute e grav. Iar partea cu 16 trandafiri rosii si unul alb nu o inteleg. Presupun ca semnifica varsta? atunci de ce nu 18 in total?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea ti au placut raspunsurile la celelalte 10 intrebari identice? Ai zis sa mai incerci odata?

| Holy2010 a răspuns (pentru suntserios):

Mda, acum m-am uitat si eu. Vad oricum ca se mai schimba ceva...culoarea trandafirilor lol!

| pufulescu a răspuns:

Uita faza cu inelul ca nu are rost cata vreme nu o ceri de nevasta! Ofera-i telefonul si florile, sunt de ajuns pentru o aniversare!
Pastreaza ideea cu poza cu voi doi si scrisoarea de dragoste pentru Sfantul Valentin sau Dragobete... nu isi au rostul la ziua ei de nastere!