Fetelor le place sa fie bagate in seama. nu cred ca trebuie neaparat sa-i faci un compliment ca sa te placa. fi tu insati si poarta-te frumos. o sa ai multe de castigat. daca te place, te place pentru ce esti nu pentru ce incerci sa fi :3 sper ca m-ai inteles. iti spun din proprie experienta
Hmmmm, păi dacă îi faci complemente așa minunate, o să zică că ești prea înnebunit după ea.
Ai putea să te apropii de ea, să fii prietenos și din când în când să-i spui „Ce frumos arăți" sau „Ești așa de frumoasă. Ce mănânci ca să arăți așa? :)) " sau multe complimente care să-i placă și ei.
Găsești aici : http://www.tpu.ro/......mai-mult/.
Fundă? :d
Nu se mai uita fetele la complimentele tale . Se uita cum esti imbracat si ce ai in buzunare, se intereseaza din ce familie faci parte si ce lucreaza parintii
Iti place parul ei, iti place cum miroase. Ii poti spune ca iti plac si buzele ei . Si in orice zi poti sa-i admiri tinuta si modul cum s-a imbracat.
Complimentele pe care le faci trebuie sa fie adevarate.Mie de exemplu nu mi-au placut lingusitorii. Poti sa o cuceresti prin amuzament, sinceritate si prin modul tau de a conversa. Daca vrei neaparat complimente :spune-i ca adori (foloseste-te de trasaturile ei morale) si ca adori gen parul ei, ochii ei si frumusetea ei...
Voi asa stiti de la prima intalnire hop in pat
Nu se uita si la cum gandesti poate asa ati vrea voi da visati ca visati frumos
Cu minciuna nu faci decat sa se indeparteze de tine
Las-o balta nu o face asa serios. Au trecut timpurile alea ale tale cind fetele stiau ce inseamna dragostea. Si daca sunt crede-ma ca nu te vor alege pe tine NENE.
Se uita ca stiu cum sa le vorbesc nu ca altii care le injura si le ia la misto
Loryoficial întreabă:
RazvanCazan întreabă: