| MenInShadow a întrebat:

Salutare TPU ~ Funda!
N-am mai pus de mult o intrebare, dar o fac acum.
Primul lucru pe care vreau sa-l zic, e ca NU ESTE O TEMA, si daca ma poate ajuta cineva care stie!
Am o mica problema, am primit mai demult de la cineva un telefon, era bun, dar incarcatorul dar era talat undeva, firele nu mai erau izolate, si mi-a zis ca trebuie sa le izolez eu.
Am facut-o, si de mai multe ori, pentru ca se tot desfaceau, dar aseara s-a rupt.
Acum, eu sunt BATA la electronica, adica nu stiu absolut nimic, si am un alt incarcator, care vad eu ca are aceleasi valori ca celalalt, si voiam sa intreb aici daca se potrivesc, oarecum, si daca pot face ceva cu cele doua.
Incarcatorul original:
Type: T036
INPUT: 100-240VAC
50-60HZ 0.15A
OUTPUT: 5.0V 450mA DC

Cel pe care vreau sa-l folosesc:
Type: PSM5189A
INPUT: 100-240V ~ 50/60Hz, 0.1A
OUTPUT: 5V = 550mA

Daca mai e ceva de spus, imi ziceti, nu ma pricep deloc la asta, si am cautat pe net, dar n-am gasit mare lucru, asa ca am venit aici sa caut ajutor.
Ceea ce vreau este sa combin cele 2, adica primul este stricat, si sa-l folosesc pe al doilea, dar nu stiu daca va merge la telefonul meu, intelegi voi.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Clawd3lw a răspuns:

Incearca.
Valorile nu sunt diferite mult si nu are cum sa iti afecteze telefonul.
Ti-o spun pentru ca fac in fiecare saptamana la liceu cel putin 15 ore din domeniul electric.
Funda?

4 răspunsuri:
| Clawd3lw a răspuns (pentru Clawd3lw):

Si inca ceva...intrebarea mergea pusa la "telefonie", "tehnologie" sau "timp liber".

| MenInShadow explică (pentru Clawd3lw):

Ok, mersi mult, da, primesti funda, am pus la categoria asta pentru ca-i cea mai vizitata.
Mersi mult, mi-ai dat mie si iubitei mele inca o sansa de a vorbii la telefon laughing Stau aici pana-l repar laughing
Funda!

| Clawd3lw a răspuns (pentru MenInShadow):

OK laughing)
Bafta cu gajica smug

| MenInShadow explică (pentru Clawd3lw):

Mersi laughing