| Madness345 a întrebat:

Salutare TPU, in 2 zile o sa ies cu o fata in oras, am cunoscut.o la liceu, dar din pacate m-am transferat si nu ne-am mai vazut, am vorbit mereu, si imi permit sa vorbesc deschis cu ea, am o intrebare acum. Cand ies cu ea in oras, sa o iau in brate, adica, eu as lua-o pentru ca asta sunt, am un simt al umorului maxim, fac ce-mi trece prin minte, as vrea ca eu sa platesc mancarea si bautura daca ar fi sa mergem sa mancam... zic si eu, ca asa e frumos, voi cum spuneti? Si ultima data, nu stiu ce sa fac ca suntem foarte indepartati de case, nu as vrea sa o duc pana acasa, insa la sfarsit as vrea sa-i dau o imbratisare si sa o sarut pe obraz, vreau sa parerile voastre, insa la a 2 a intalnire poate o sa fie altceva. Va pup, dau funda.

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Faci exact ceea ce simți, fără să te inhibi.
Și la final, ar fi frumos s-o duci până acasă, mai ales dacă se întunecă. Ce faceți acolo... depinde de amândoi. Privește-o în ochi și vei pricepe.

| MissMoon a răspuns:

Vei sti exact ce sa faci atunci.Nu îți face niciun plan, crede ma nu te vei tine de el.Cel mai important este sa fi tu!

| Madness345 explică (pentru mihai69):

Te inteleg. oricum nu cred ca o sa-mi spuna ea sa o duc acasa, dar e foarte departe... pana la urma fac ce imi zice mintea. mersi de ajutor oricum

| mihai69 a răspuns (pentru Madness345):

NU trebuie să-ți spună ea asta - e normal ca tu să te OFERI s-o faci.
Și în rest - da! așa să faci, exact ce simți pe moment.

| Madness345 explică (pentru mihai69):

Sa spunem ca daca nu as vrea... se supara sau ce laughing? in plus nu am fost niciodata in zona aia si nu prea stiu traseul.

| mihai69 a răspuns (pentru Madness345):

Foarte posibil să se supere, dar oricum cu siguranță va fi dezamăgită.
Dacă nu știi „traseul", dar cunoști totuși zona unde stă, te poți uita cu google street view din timp și îți faci o idee măcar.