Buna. Pai fiind fata, poate chiar as fi in masura sa iti dau un raspuns! Acum nu stiu ce s-a intamplat intre voi, sau daca ai suparat-o cu ceva, poate i-ai spus o vorba care a deranjat-o. In fine. Exista posibilitatea sa fie indragostita de altcineva, sau poate "trecutul" s-a intors la ea, si este bulversata, nu stie unde si catre cine sa se orienteze.
Mai sunt si alte variante, cum ar fi faptul ca ar dori sa fie singura o vreme, este plictisita de atatea discutii, mesaje, vrea satiu. Ce este cert este faptul ca ar trebui sa ii acorzi timp sa vezi ce se petrece cu el, las-o o vreme in pace... incearca sa o intelegi, asteapta ca ea sa iti dea un semn cand isi va reveni. Saaau, poate incearca sa te indeparteze pentru ca altcineva s-a apropiat de ea, orice varianta poate fi luata in considerare, tu doar ai rabdare cu ea, si iti vei da seama daca merita. Baftaa!
Doamne, dar m-am purtat extrem de frumos cu ea, si chiar daca aveam glume nesarate, ea le intelegea si lasa de la ea, dupa 5 minute ma stresa ea Odata i-am inchis in nas pentru ca m-a suparat si ea si-a calcat peste orgoliu si m-a sunat... acum nu stiu ce s-a intamplat. Nu vreau sa o mai disper, o las in pace, sper sa fii inteles ca tin la ea, totusi ea zicea ca ma iubeste dar nu stiu ce sunt cu fazele astea. Oricum iti multumesc pentru raspns :*
Acum cine stie Madness345... poate are ea in capul ei in momentul asta altceva, de i s-a schimbat atitudinea. Ofera-i spatiu si timp, si vezi ce va face. Nu o stresa, dau haide sa nu fim chiar asa. da-i cate un mesaj in care sa o intrebi daca e bine, si ce mai face. daca vezi ca nu coopereaza deloc, inseamna ca nu e pentru tine si asta e, nu te stresa. Ai rabdare!
Omule las-o ca esti stresant. Si eu as reactiona la fel ca ea daca m-ai stresa asa.
Doar las-o in pace si daca a patit ceva, las-o sa-si revina. Nu o mai stresa nici tu.