Salut, citind tot ce ai spus mi se pare destul de greu sa treci printr-o situație de genul fără să vorbești măcar cu propria mama despre asta( cu siguranță aceasta nu știe ce om are lângă ea, iar fata ei trebuia sa ii spună, nu să suporte totul).
Nu poți face nimic acum, adică bănuiesc că și la politie dacă te duci după atâta timp și fără dovezi nu o sa iasă prea bine.
Fata mai are doar doi ani și deja poate sa plece din mediul toxic, după sau între timp poate merge la pshiholog ( dacă tine totul pentru ea, mai rău își face și faptul ca ți a mărturisit asta ție inseamna că chiar te iubește și te considera de încredere).
Dacă tatăl dă semnale și în prezent că îi poate face rău, aceasta trebuie sa meargă la politie și sa ceara neapărat un ordin de restricție.
Încearcă să îi fi alături, după o experienta atât de dureroasa faptul ca m ai are încredere în persoanele de sex opus este un plus.
Probabil o sa rămână cu trauma asta toată viata, dar cel mai bine cum am spus și mai sus este sa meargă la un pshiholog, etc, are nevoie sa fie ascultata, sfătuita și de oameni cu mulți ani de studiu despre asta.
Salut, mersi de răspuns, parintii ei au divorțat, nu poate sa vorbească cu mama ei, e indiferenta
Îmi pare rău să aud asta, sper să poată pleca cât mai repede din mediul ala toxic.
Momentan e foarte greu sa facă ceva. Poliția nu o să o bage în seamă. Cel mai bine pentru ea ar fi să înceapă să meargă la psiholog. Iar dacă crezi că bugetul nu vă permite, încercați site-ul respiro.ro. Pe mine m-a ajutat tare mult.
Ai respectul meu că ești lângă ea și o ajuți.