Buna! o sa incerc si eu sa te ajut cumva, daca pot... Din cate am citit, madame este o fata inchisa in sine, timida, suparata din cauza familiei si acelui baiat. Persoanele de genul asta sunt posesive de obicei, le place sa aiba anumite lucruri doar ale lor, lucruri dragi. Un carnetel foarte dragut (culoare, model stabilesti tu ca poate ii stii gusturile) pe care sa il faca jurnal, sa stie ca il are de la tine, un breloc cu o semnificatie speciala (de exemplu daca ii plac foaarte mult broastele, un breloc cu o broasca simpatica) pe care sa il pastreze ca o amintire de la tine.
un mp3 din ala micut nu e mai mult de 50 de lei (daca ii place muzica si nu are deja unul)... intelegi la ce ma refer, chestii micute dar importante. poate ii place sa citeasca si isi doreste vreo carte scumpa... Cam atatea idei am, scuze daca nu ti-am fost de folos Bafta!
Buna
Apreciez gestul tau si ceea ce faci pentru ea, încearcă sa ii arati ca poate avea încredere in tine.
Incerca sa afli ceea ce ii lipseste sau ceea ce își dorește de ziua iei, din vorba in vorba întreab-o ce își dorește de ziua iei... Un parfum, flori si de ce nu o invitatiei la un film( oraș) daca nu își face ziua de naștere.
Nu sunt cea mai priceputa si probabil nu ar trebui sa ma bag in asta, dar totusi as vrea sa incerc(iarta-ma daca nu reusesc). Eu zic sa faci ceva la comanda din argin(fiind mai ieftin) de exemplu o bratara si o jumatate de inimioara pe ea si cealalta jumatate de inimioara sa o pastrezi tu.(ceva in plus daca iti permiti poti sa scrii pe spatele jumatatilor de inimioara ceva de genu:pe prima jumatate pe care o pastrezi LA MULTI si pe cealalalta jumatate a ei ANI, CU DRAGOSTE si urmeaza numele tau). Am o imaginatie bogata dar persoanele de genul feminin adora bijuteriile. Scuze daca nu te-a ajutat. Oricum bafta.