Bai taticule daca nu vrei sa ii spui in fata chesia asta ca s-ar putea supara atunci dai de inteles din gesturi fapte si daca vezi ca te refuza inseamna ca nu e pregatita...
Ii spui, ca trebuie sa se pregateasca si ea, daca o iei prin surprindere o sa se supere
Eu nu stiu ce varsta ai nici tu nici ea, asa ca ma abtin de la sfaturi. Poate ca nici nu aveti vreo educatie sexuala, poate ca ea nu e pregatita. Asigurati-va ca stiti tot ce trebuie sa stiti inainte de a face ceva, nu ignorati prezervativul, iar daca sunteti mici mai bine lasa fata in pace.
Nici nu m-am gandit sa evit prezervativul, dar pina la el e un salt mare pe care nu stiu cum sa-l fac
Nu cred ce e o idee buna e foarte timida, nu cred ca ar accepta sa vine la mine
Vezi ca e inca minora, iar tu nu! Tu incearca, dar sa nu o sperii, pentru ca pe urma intelege ca doar asta vrei de la ea. Daca refuza nu mai insista.
Cheamo la tine la un film cand esti singur acasa alegi unul romantic, in timpul filmui incepi sa o saruti pe buze, apoi pe gat, ii faci complimente si vezi cum reactioneaza daca ii place incerci sa ii dai bluza jos daca vezi ca refuza inseamna ca nu e pregatita pentru mai mult.Ai grija sa nu te grabesti.Sa nu o stresezi cu chestia asta ca vrei sa faci dragoste cu ea, s-ar putea supara.