| Anonimuloff445 a întrebat:

Salutare tuturor! Am și eu o problema și nu știu cum sa o rezolv... poate puteți sa ma ajutați cu un sfat sau ceva.
Am o prietena care este împreună cu un băiat, de 6 luni, dar ea nu îl iubește și nu simte nimic pentru el, sta cu el din cauza bunicii, pentru ca bunica îl accepta pe acest băiat și ea nu il vrea, nu simte absolut nimic pentru el. Au luat de 2 săptămâni o pauza și acum vrea sa se împace cu el din obligație practic. Ce sa facă? Nu știu poate e ceva care sa nu o mai facă sa stea doar din obligație cu el.

Răspuns Câştigător
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Salutare din nou!

Ceea ce face bunica ta nu este deloc ok. Mie imi aminteste de anii 1900 cand se casatoarea fata cu cine alegeau parintii.

Intr-o relatie nu exista nimic mai toxic decat ca unul dintre cei doi sa stea in relatie din obligatie. Nu are multe de făcut aici decat sa puna punct relației. Sa vorbeasca foarte serios cu bunica ei si sa-i explice situația. Cu iubitul ei la fel. Nu are rost sa il rănească pe bietul om. Este crunt asa ceva. Sa stea de vorbă și cu el si cu bunica ei.

Asa ceva este nedrept pentru amândoi. săracul băiat ce o simtii oare?

Răspuns Apreciat de Editori
| AndaAlexandra a răspuns:

Nu vreau sa fiu răutăcioasă, dar ar trebui ca bunica să îl înfieze dacă îl place atâta de mult încât trece cu vederea nefericirea nepoatei.
Nu poți sta cu cineva doar pentru că nu îți dorești să rănești o alta persoana draga ție. Nu se numește relație. Prietena ta ar trebui sa îi spună bunicii clar că nu își dorește acest băiat, că nu simte nimic pentru el. Sunt sigură că ar înțelege.

4 răspunsuri:
| Anonimuloff445 explică (pentru AndaAlexandra):

Ei ii este teama sa ii spună, dar nu înțeleg de ce, și eu i-am spus chestiile astea, ca nu e ok sa stea cu el dacă nu îl iubește și sta doar din obligație, dar nu înțelege. O sa încerc sa mai vorbesc cu ea și sa ii spun dar tot alegerea asta o va luat, ca este o încăpățânata

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am și eu o problema și nu știu cum sa o rezolv.
Nu este problema ta, este problema lor.
Ce înseamnă că e împreună cu el?
Cât de împreună?
Cum o poate obliga bunica?

| Andreeush a răspuns:

Dar acea fată e nebună?
Cum poate să stea cu el fiindcă așa vrea bunica ei?
Spune-i că nu-i normal, să îl lase pe acel tip.

| zookie333 a răspuns:

Buna! Incearca sa vorbesti despre asta cu rudele fetei sau daca este nevoie si o forteaza...cu politia.