S-ar putea sa se fi suparat deoarece ai ignorat-o. Eu,personal, cred ca se simte ranita din cauza asta si ar trebui sa va vedeti face to face sa lamuriti situatia. Daca nu se poate, atunci trimite-i un mesaj in care sa-i spui ca trebuie sa-i spui ceva important.
Daca deja iese cu un alt tip, nu stiu daca mai ai sanse. Dar totusi sentimentele nu trec de pe o zi pe alta, parerea mea.
Bafta!
Din câte înțeleg, ea te plăcea la început si tu nu. Si acum s-ar putea sa se fi inversat roata. Daca te-a plăcut odată, nu ar trebui sa fie prea greu sa ajungeți iar la perioada de dinainte; insista mai mult in conversațiile cu ea, întreaba cum i-a fost ziua si discutați despre lucruri mărunte, încearcă sa o asculti si da-i mici indicii cum ca ti-ar placea de felul ei de a fi, de momentele cand vorbeați mai mult si mai pe scurt, de ea.
Buna!
Dupa ce am citit, personal cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea si sa deschizi acest subiect si sa o intrebi ce simte pentru tine si sa spui ce simti si tu.
Multe relatii au inceput prin a fi la inceput doar amici.Mereu am crezut ca relatiile astea merg cel mai bine. Daca tu o placi si ea te place, nu vad care ar fi problema dar daca nu o placi, incearca sa ii explici ca nu o vezi mai mult ca o prietena dar cu grija ca sa nu se supere cumva.Te sfatuiesc sa te gandesti bine si sa nu pierzi timpul.
Sper ca o sa te descurci! Succes!
Buna dimineata.
Ar trebui s-o telefonezi ca sa iesiti la o intalnire sa clarificati totul fiindca altfel totul ramane neclar si nu vei intelege daca te place sau nu, si ve-ti clarifica daca va intalniti sau nu. Eu cred ca asta ar solutiona problema.
Insa ai grija femeile sunt tot timpul cu 2 fețe asa ca nu te lasa condus de viclenia ei.
Sper ca ti-am fost de folos.
Cu drag Infante Defunte.
Sunt confuz si eu, eu mai mult am ignorat-o la inceput, poate a trecut peste +aseara avea check in cu ceva tip, azi i-am scris ce face si a zis ca e ocupata si vb acum seara, da nu mi-a mai scris